DogDollar- Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Ahoj,mám takový dotaz..Asi to tu již bylo ale jak mám sehnat do Xboxu template?Aniž bych je musel stahovat z Xbox Live když tam nemám ty potřebné body..? Nebo kde mohu sehnat ty body? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ty "body" získáš hraním her už jsme ti 1x říkaly že jsou tam některý i zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 A kde jsou například zdarma?Jak za hraní? Mám jenom 2 hry a u té jedné ani nedostávám Gčka jenom u CoD3 dostávám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 nedá se to nikde sehnat jen na live říkali jsme že tam jsou taky některé zadarmo . tady máš seznam ukolu co musíš udělat aby jsi ty body dostal http://www.xbox360achievements.org/games.php?type=Retail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ty "body" získáš hraním heruž jsme ti 1x říkaly že jsou tam některý i zdarma on asi myslel microsoft points nebo jak se to jmenuje a ne gamerscore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Přesně tak,za Gčka si nekoupím template.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DogDollar-
Ahoj,mám takový dotaz..Asi to tu již bylo ale jak mám sehnat do Xboxu template?Aniž bych je musel stahovat z Xbox Live když tam nemám ty potřebné body..? Nebo kde mohu sehnat ty body?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts