Zidiel Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 No,potřeboval bych si flashnout PSP a vlozit do něj Pandořinu Batterku abych moch parit ISO hry,byl by někdo tak ochotnej a sepsal mi návod jak by šlo flashnout PSP přes Windows Vista?Plsss..:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 to anonymous, souhlasím s tebou, ale on chtěl na windows vista a tam ty příkazi na tvorbu memorysticku nejdou zadat tak jak jsou v těch návodech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 No,potřeboval bych si flashnout PSP a vlozit do něj Pandořinu Batterku abych moch parit ISO hry,byl by někdo tak ochotnej a sepsal mi návod jak by šlo flashnout PSP přes Windows Vista?Plsss..:ziped: dělej to podle tutorialu...mám taky windows vista a ten příkaz jsem zadal..sice to tam na mě chrlilo nějaké errory ale nakonec bylo vše plně funkční ;) nic se nestane když to zadáš a hodí to chybu..i přesto to funguje:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zidiel Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 dikas sensei,furt mi to hazi naky ty erorry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zidiel
No,potřeboval bych si flashnout PSP a vlozit do něj Pandořinu Batterku abych moch parit ISO hry,byl by někdo tak ochotnej a sepsal mi návod jak by šlo flashnout PSP přes Windows Vista?Plsss..:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts