Marťula Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2008 Zdravim všechny! Chtěl bych se zeptat jak najít nějaký český stanice v Internet radio player II?? A když zkoušim volat přes Skype, tak jenom slyšim co povídají ostatní, ale oni neslyší co říkám já..tak jak to odstranit??
0 Leny Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2008 Mikrofon máš ?......pokud vím tak české stanice se PSP naladit nedají
0 Marťula Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 10, 2008 To je škoda, že to nejde naldadit... A mikrofon nemám ani jsem nevěděl, že je:ziped:..to je součástí sluchátek nebo to je nějak samostatně prodejný??
0 mina Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2008 mikrofon si musis koupit a kdybys sis precetl to co ti to napise kdyz zapnes skype tak vis ze potrebujes mikrofon
0 Marťula Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 10, 2008 A je ten mikrofon prodejnej samotnej?? Na netu nemůžu nic najít...jinak díky:cheesygrin:
0 mata Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2008 Skype by měl být kompatibilní i s GO!CAM..takže to je další možnost..jinak na ebay je taková redukce do sluchatek ktera ja taky kompatibilni takže možností je fakt hodně
0 Anonymous_ Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2008 A je ten mikrofon prodejnej samotnej?? Na netu nemůžu nic najít...jinak díky:cheesygrin: a jak hledas? :roll: http://www.herniprislusenstvi.cz/sony-psp/sluchatka/-/psp-communicator-headset/4148.html :dozey: vic cti a uc se hledat..
Otázka
Marťula
Zdravim všechny! Chtěl bych se zeptat jak najít nějaký český stanice v Internet radio player II?? A když zkoušim volat přes Skype, tak jenom slyšim co povídají ostatní, ale oni neslyší co říkám já..tak jak to odstranit??
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts