Homer Big 0 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Potřebuju Helpnout mam PSP Slim krátce (od Pátku) a chtěl bych v něm net jak ho tam dostanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Musíš mít nejdřív síť, kam se připojíš, pak jdi na nejnižší ikonku v settings a tak dáš infrastructure a pak nastavíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 no jo ale kdyz si to nastavim a pak dam test connecting tak mi to vyhodi A connection error has occurred.Aconnection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and try again. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marťula Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 To mi taky dělalo...je to asi tim, že máš slabej signál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 a ted mi to zase pise A connection error has occurred. You have been Disconnection from the access point Ale signal mam mezi 20 az 60% Halo lidi no tak pomozte mi prosim ///spojeny 3 příspěvky, používej funkci edit tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marťula Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 A když sis nastavoval síť pod položkou Security bylo None anebo WEP?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 none a druhou sem mnel WEP ale tu co sem si vybral mnela none Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marťula Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Hlavně jestli máš zaplé WLAN anebo je slabej signál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 no WLAN zaplej mam ale ten signal porad preskakuje nebo se i straci a to delaji vsechny moznosti pripojeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marťula Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 A ten zdroj Wifi máš doma nebo ses někde chytl?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 no ten co mam ted sem jen tak chytl ale ten co mam doma po mne chce WEP key Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marťula Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Zkus jít na adresu tvýho modemu..tam si zkus změnit security na none a možná to budeš mít lepší než trápení se s timhle:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 no kdyz to udelam podle tebe tak mi to vyhodi A connection error has occurred. The access point was not detected. ale jak se da zjistit ten WAP key? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 haloooo pomuze mne nekdo prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marťula Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Sorry, že píšu až teďka:roll:..Takže ten WEP key zjistíš pomocí prográmku wzcook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marťula Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Kdyžtak tady je ten soubor, doufám:cheesygrin:http://www.edisk.cz/cz/moje-soubory/acc/5cbcdfbc53a8689487d17b9735cf3efe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Diky moc skusim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marťula Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Neni zač...a snad ti to pujde:bash:..:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 prosimte proč tak složitě? jestli máš doma router s wifi tak jdi na pc do nastavení routerua tam si zadej jakýkoliv heslo nebo si dej none. ale pak se muže stát že ti lidi budou moct lízt na internet. jinak signál bys měl míít tak kolem 70%. na 20-60% to je málo a nepřipojí se to. jestli to máš doma tak bys měl mmít skoor plnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 psp se pripoji i na 20-35 procent ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 A connection error has occurred.Aconnection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and try again. To znamená že ten router ma nastavenopu jinour rychlost internetu kterou PSP nesnese například je na tom routeru nastavená rychlost C a noutebook to chytí ale psp hodí tu chybu ale jakmile tam dáš tu rychlo A třeba tak to psp pojede rychle ale notebooku to pojme pomalu ale psp pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 no jo ale jak to ted nastavit,mam stejny problem a vypsalo mi to sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 no jo ale jak to ted nastavit,mam stejny problem a vypsalo mi to sami dimi, ty máš úplně jinej problém. Neumíš ani pořádně napsat jak a co nastavuješ. U tebe je problém mezi klávesnicí a židlí. Pokud by se někdo čertil že ho napadám, tak se podívejte do tutoriálů, návod na NET Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 diky za rady ale ikdyz se chcu pripojit na net (none) tak mi to napise A connection error has occurred. The acces point was not detected. To znamena ze mam slabej signal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Homer Big 0 Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 A connection error has occurred.Aconnection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and try again.To znamená že ten router ma nastavenopu jinour rychlost internetu kterou PSP nesnese například je na tom routeru nastavená rychlost C a noutebook to chytí ale psp hodí tu chybu ale jakmile tam dáš tu rychlo A třeba tak to psp pojede rychle ale notebooku to pojme pomalu ale psp pujde jo ale jak to na to A zmenim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 No a jakej máš router? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Homer Big 0
Potřebuju Helpnout mam PSP Slim krátce (od Pátku) a chtěl bych v něm net jak ho tam dostanu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
8
5
4
Nejvíce příspěvků v jednom dni
úno 10
13
úno 13
5