mansda36 Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 tak co najde se tu někdo kdo paří tuhle pařbičku ? Ja přemýšli , že zas začnu na Battlnetu A možná se dočkáme nového patche 1.12 A možna nový datadisk Salvation Pár nových informací Kdo by to byl řekl, že Blizzard ještě vylepší 7 let starou hru! Podle jistých informací by mohl být patch 1.12 opravdu vytvořen. O patchi 1.12, přezdívaném jako The Adria Patch, padly zmínky už v květnu 2007, kde se píše o tom, že by úloha tohoto patche byla přímo klíčová. Díky němu by děj mohl navazovat na pokračování - Diablo 3 Po tom, co Blizzard 8. února 2008 zveřejnil seznam her, které zrušil, by se mohl oprášit několik let starý projekt Diablo II: Salvation, který zatím nedosáhl svého cíle. Většina lidí si asi myslela, že je s ním konec. Podle seznamu zrušených her to tak ale nevypadá. Že by projekt, o němž poslední zprávy padly někdy v roce 2001, vstal z mrtvých? Druhá epizoda Blizzcastu, o němž jsem se zmiňoval před pár dny v souvislosti s tím, že na řadu přijde Diablo, je na dosah. Na serveru Blizzplanet.com se uvádí, že bude dvakrát obsáhlejší, než byla první epizoda, a že se v něm objeví celkem 4 odlišní vývojáři, mezi nimiž by se pravděpodobně měl objevit někdo, kdo stvořil titul Diablo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Tak na to bych moc nevsazel... v dnesni dobe by si to koupili jenom fanatici do tyhle herni serie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 no tak to bych asi hodil psp do kouta,protože diablo je pro mně to nejlepší z rpg,ktéré kdy vyšlo a dle mého názoru nebylo svou perfektní hratelností překonáno.na této hře jsem si vytvořil závislost které jsem se zbavoval dost dlouho,asi tak 5 let:D.Ještě teď občas když zahlídnu staré cd s nápisem diablo 2,zámáčknu slzu,nainstaluju ho,nahraju starý sejfy,a skočím na battlnet,nebo jen tak probíhám lokace.moc pěkně se na to vzpomíná...:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 už na to cekam pekne dlouho..na novy diablo...nejlepsi hra ,kterou jsem kdy hral...asi 5x dohrana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 JJ podle mě taky nej RPG co , kdy bylo . Kdyby byl aspň patch tak to by bylo dobrý taky jsem to hrál cca 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Jedna z nejlepších her co kdy spatřili světlo herního světa :). Ale stim patchem nevim už jsou tu zvěsti o Diablu III, tak mi přijde divný, že by vycházelo oboje, ale tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Yop-Diablo 2 je dost promakany RPG a na svoji dobu vazne dobry,ale nevim no,krome 3D grafiky co by mohlo Daiblo III nabidnout,,,hlavne ze mam tak starej comp ze si 3ku ani nezahraju :dozey::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 diablo parim kazdej den je to narez:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 ja jsem na chvili prestal, lae je to fanaticka hra:D jestli ji nejak aktualizujou, nedivte se, ze tu budu jednouz a mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Diablo III,to je něco jako duken forever,,,jo a ten trajler co je na netu k vídění,nemá s Diablem III,vůbec nic společnýho.je to jen poděl.:?ale rozhodně až se jednou bllizard rozhoupe a vydá ho tak to bude nářez.Slyšel jsem že se to bude odehrávat v nějakém městě kde bude na zemi obří pentáč a vy budete muset lítat po ooooobrovským světě a hledat 5 šutrů,do cípů hvězdy,po s plnění se otevře ten pentáč a vněm bude dole číhat na vaší holou prdel diablo:wohow:.Jen jestli to ještě bude pravda:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 je to super gameska ale teď tuhle hru myslím vystřídalo hodně rpg onlinenovek a jedna z nej kterou pařím a je fakt dobrá je World of Warcraft (WoW :D) :wohow: :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 je to super gameska ale teď tuhle hru myslím vystřídalo hodně rpg onlinenovek a jedna z nej kterou pařím a je fakt dobrá je World of Warcraft (WoW :D) :wohow: :wohow: tak WoW je taky dobrý,už jen proto že ho taky dělá bllizard:cheesygrin:Veškerá tvorba od bllizardu nebyla nikdy k zahození ...8):wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Tak na to bych moc nevsazel... v dnesni dobe by si to koupili jenom fanatici do tyhle herni serie... myslíš?:D :D ber to tak že to bude stát do 500,- ale hodně lidí si to koupí...protože je to sqela hra...já třeba nejsem na RPGčka ale tohle mě fakt baví:) a klidně bych si to koupil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 stalase mi divna vec uz asiv 3 aktu jsem dostal kovarske kladivo ktere jsem pouzil ke zniceni neceho ve 4aktu pak jsem zabil hempasta ci jak se jmenuje dostal jsem ho znovu kcemu mi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 na co kupovat tuhle vykopavku kdyz bude Diablo III?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 ked si myslis ze diablo 2 je vykopavka tak tebe by som asi diablo 3 nepredal..a ako vidim tak ty budes jeden z tych co si ho ani nedokazu kupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Tady jde o to, že Diablo 1 a 2 vždycky bude klasika, za to Diablo 3 už ne ... Je to jen Diablo v novém kabátku, ale za legendu budou považovány jen první série ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 tak tak :) ja ted hraju na Antiku :D a obcas na battle.netu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts