Timo Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 plz..pada mi psp v momente,kdy dam sprint race ve vyzve bosse(2 boss ,skoro zacatek hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Tenhle poblem uz tu nekde byl, pokud vim tak NFS ma v SE-B nejakou chybku. V Devhooku to faka normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 a co teda mam delat?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 někdem jsem slyšel, že pomůže, když si v 2.71SE-B' nebo SE-B" hodíš no-umd mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 tos slisel blbe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekron Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 ide to ked si das v recovery mode no-umd odskusane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 diky mne robilo podobne ked som prechadzal do urcitej casti mesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 stejne je nej carbon na pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 ok..skusim to teda..recovery->no UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 nejsou uz nejaky cheaty na Carbon?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 tos slisel blbe :) Tebe moc vyjmenovaný slova neučili co hned první vyjmenovaný slovo po L je slyšet -> tak si dávej bacha...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Já měl 2,71 SE-B a dělalo mi to taky musel jsem to spoustet pres devhook tam to slape v pohode u nejakejch zavodu to padalo a psp se zaseklo a pak vyplo. takze asi pres devhook nastaveni recovery menu nepomohlo. Kdyz jsem presel na 2,71 SE-B3 uz to jede bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 2.71 SE-B3???co to jee??btw s tim NO-UMD mi to uz slape..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.