Still Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Zdravíčko lidičky,stáhl jsem si afkim z psp novinek.A při spuštění mi to spadne zpět do menu.Kdyby jste někdo věděl co stím dík za odpověď.:)Přeji příjemnou pařbu.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 hlavně si ověř jakou máš verzi a jakej máš kernel zaplej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 No stáhl jsem si afkim z těhle stránek http://pspportal.wz.cz/ a udělal vše podle níže uvedeného návodu.No a potom co jsem to vše udělal,jsem zapl afkim no a pro změnu mi dloho svítil černě,nešlo to normálně vypnout,tak jsem vypl celé psp.No a když jsem ho chtěl zapnout tak jen svítila dioda.Vyhodil jsem baterku,hodil jsem jí tak zpátky.A psp začalo zas normálně fungovat.:idea::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Stiahni si tohoto : http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/afkim-v3.3.0-fw3x.zip nakopiruj do PSP/GAME a malo by to ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Stiahni si tohoto : http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/afkim-v3.3.0-fw3x.zip nakopiruj do PSP/GAME a malo by to ist. no stím se mi to vždy vrátí do menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Taky se mi Afkima jeste nepodarilo rozchodit, zatuhnul sem na tom vytvoreni uctu na jejich strankach ?? Povedlo se to rozchodit vubec nekomu ? Je to celkem skoda, vypad to slibně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Ako si tam zatuhol ? Stalo sa nieco ? Alebo to nic nerobilo ? Pozri do navodu v prvom portable gameri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Ako si tam zatuhol ? Stalo sa nieco ? Alebo to nic nerobilo ? Pozri do navodu v prvom portable gameri. jj prostě to zatuhlo a nic.jsem byl z toho celej divokej.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fixlik Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 mam afkima 3.3.0 a fachci bez problemu, zadny login na jejich strankach se delat nemusi, vubec newim jak na to negdo prisel, zapnete afkima a bude to po vas chtit udelat novej login napisete nick a heslo a jedete.... pak tam hodite icq cislo (uz dle navodu) a jede to... (psp - Slim 3.90M33) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Najde se někdo kdo má afkima na fatu.cf 3.71 m33-4,kernel 3.71 nebo 1.5,a bez problémů mu běží????jestli jo hodte link.dík8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Ja to nakonec rozchodil, tu verzi co tady je. Ale nekdy se mi to nechce prihlasit. Do wi-fi ok, ale pak napise Resolving a konec. Ale na par dalsich pokusu uz to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willy Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 ja mam taky problem ze mi chyba niekolko ludi v kontakt liste neviete cim to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 ja mam taky problem ze mi chyba niekolko ludi v kontakt liste neviete cim to moze byt? Tim ze sou neviditelny,nebo si te jeste nepridali-afkim zobrazuje jenom online contacty a ty co mas v contact listu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Profa Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Zdravíčko lidičky,stáhl jsem si afkim z psp novinek.A při spuštění mi to spadne zpět do menu.Kdyby jste někdo věděl co stím dík za odpověď.:)Přeji příjemnou pařbu.:D mě to dělalo taky a pomohlo my když jsem si naistalovat cfw 3.90-2 a verzi afkimu 3.0 jinak je to supr vecička čuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.