Noxx Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Ktery dil Ton Hawka je na psp lepší a proč? Underground 2 remix nebo project 8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 rek bych asi underground remix protoze je tam vic moznosti a lip se mi tam jezdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 me se vic libil THP8, kvuli zpracovani, at uz grafickemu nebo hernimu, ale je to taky vec nazoru...libi se mi i kvuli multaku na jednom psp, s kamosema sme ho vydrzeli hrat hodiny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 P8 podle mne lepší grafika ale taky to hraju že to mám riplý na 200mb a undergroung remix mám asi v 600mb verzi :D ale v Remixu je WEEMAN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 já bych potřeboval něco jako tonyho 4, ten me bavil hodne, která z nich je mu víc podobná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Určite underground 2 mu je vic podobna, THP8 je uplne neco jiniho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 já bych potřeboval něco jako tonyho 4, ten me bavil hodne, která z nich je mu víc podobná? Tony hawk 4 byl na psx tak si ho preved at ho muzes hrat na psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 tady mas Tony Hawk 4 http://www.megaupload.com/?d=4DW5BC7F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Únor 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 mno asi sem se zapomel zminit ze pouzivam originalni FW a umdcka ;-) takze si tonyho z psx dokaď nebude na playstation store asi nezahraju... (btw nechapu proc se bere jako standart mit cracklý FW:idea:) takze underground 2 remix je vic podobny puvodnim tony hawkům (1-4) a project8 je spis jako american wasterland? PS nevite nekdo o nejakém videu project8 na psp? na gametrailers.com je jen (Xbox360, PS3) a na youtube jo to v priserny kvalitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 (protože to má vetsina lidi,tak asi proto standard) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 ale v Remixu je WEEMAN :D V thp8 je taky tusim nekdo od Jackass ;) btw nechapu proc se bere jako standart mit cracklý FW:idea: no protoze znacnou vetsinu z komunity tohoto fora tvori zaprisahli pirati, kteri v "tom" jednou uz od prvnich dob psp fora ;) (samozrejme patrim k nim :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 mno asi sem se zapomel zminit ze pouzivam originalni FW a umdcka ;-) takze si tonyho z psx dokaď nebude na playstation store asi nezahraju...(btw nechapu proc se bere jako standart mit cracklý FW:idea:) takze underground 2 remix je vic podobny puvodnim tony hawkům (1-4) a project8 je spis jako american wasterland? PS nevite nekdo o nejakém videu project8 na psp? na gametrailers.com je jen (Xbox360, PS3) a na youtube jo to v priserny kvalitě přesne tak THP8 = horší THAW(kvuli mapám, na p8 jsou fakt nektery otřesný) a THUG2r = přibližne THP4 jo a thps4 na psx neni moc podobny tomu thp4 co vyšel na kompa je to podobny tak thp2 na kompa, takže mas asi fakt nejlepší koupit THUG2 ;):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 kazdopadne project 8...;-)undergroud 2 me vubec nebavil...ale proste nejlepsi tony co kdy vysel je 2 a 4..;-)bohuzel skoda ze obe jsou jen jako psx.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 mno tak me to donutilo si psx verzi THPS2sehnat a predelat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.