Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Máte někdo zkušenost s China-mobil? :)

will

Recommended Posts

soused si koupil fake iPhone pro 2 sim karty a zatim šlape v pohodě. Dostal dokonce 2 baterky. Sám jsem ho ještě v ruce neměl ale prý za ty peníze je to kvalitni Bral to kvůli možnosti použiti 2 sim karet...když už risk tak s tim tv tunerem at to za něco stoji :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On tam totiž je Windows Mobile... Jako je v iphonu LINUX tak tady je Windows Mobile.. O tom si neslyšel ?? PDA, pocket pc ti nic neříká ? :D

V iphonu je Linux ? :lol: o tom sem taky neslyšel :D

btw.:ten prvni mobil docela ujde, ale abych ho bral musel byc tam najít wifi :cheesygrin: takže toto nee

Odkaz ke komentáři

On tam totiž je Windows Mobile... Jako je v iphonu LINUX tak tady je Windows Mobile.. O tom si neslyšel ?? PDA, pocket pc ti nic neříká ? :D

nejsu idiot vim to ale v cinskych mobilech se mi to nejak nezda a podle screenshotu uz vubec

zvlast kdyz jsem videl kdysi myslim ze to byl erricson nebo nejaky mobil tady na foru se stejnym znakem a nic tam nebylo

aha?

EDIT: Linux neni v zadnem ipodu/iphonu (natoz touch)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu