mister2fb1 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Mam dotaz asi sem uplna lama, ale jak zapojim sluchatka k xboxu 360 ktere byly s nim v krabici vim ze do ovladace ale furt mi hraje zvuk v televizi, nebo fungujou na telefonovaní jenom pres internet? Dik za Odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 nejsem si jistej (nezkoušel jsem), ale myslím, že fungujou jen při multiplayeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nelly101 Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 jj fungujou jen při multiplayeru a slyšíš v nich jen hráče,zvuky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mister2fb1
Mam dotaz asi sem uplna lama, ale jak zapojim sluchatka k xboxu 360 ktere byly s nim v krabici vim ze do ovladace ale furt mi hraje zvuk v televizi, nebo fungujou na telefonovaní jenom pres internet? Dik za Odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts