Midnight Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Tak..tema hovori za vsetko...snad este dodam ze to myslim tak, zeby som napr. hral NHL 08 na PC cez PSP... PSP by bol ako joystick :blink: kto mi to najde dam mu 5000 pts ! ale musi mi to fungovat :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 majko je to na foru stačí hledat....opravdu sem to tu už viděl tak zkus hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 uz som hladal a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Majko nemyslis toto??? http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006080013 :roll::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 the game could not be started ;) 80020148 nespusti to ani za boha.. uz som skusal secko mozne...je to stare..nepojde to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukysvetna1468621248 Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 neexistuje neco takovyho ale pres usb kabl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 A co toto??? http://dl.qj.net/WiFi-Controller-v0.4.4-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15936/catid/151 :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 mal som v netwoek settings 2 pripojenia prve bolo kamaratove..a jeho mi ten program ukazal... ale moje mi neukazal..tak som kamaratove zmazal a teraz mam len moje...a moje mi furt neukazuje kua...a ten program som si nasiel sam... nesiel tak preto som napisal tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 mal som v netwoek settings 2 pripojenia prve bolo kamaratove..a jeho mi ten program ukazal... ale moje mi neukazal..tak som kamaratove zmazal a teraz mam len moje...a moje mi furt neukazuje kua...a ten program som si nasiel sam... nesiel tak preto som napisal tu... Tak si mel hned na zacatku napsat co uz si zkousel...ja to nemoh vedet;)a o vic programech nwm...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 uz to facha... len problem je v tom ze co teraz :D som napojeny... a jak mam hrat s tym hry..spustil som NHL08 a v nastaveniach ovladac neni..spustil som hru a nejde to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 uz to facha... len problem je v tom ze co teraz :D som napojeny... a jak mam hrat s tym hry..spustil som NHL08 a v nastaveniach ovladac neni..spustil som hru a nejde to... Fakt tak to sem rad:D...a to teda dostanu pts???:wohow::wohow::roll::lol::lol: Tak to nwm ja to nemam odzkouseny ae zkus ho treba nakalibrovat...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 :D jak ... ked v tych nastaveniach gamepadov v ovladacich paneloch nic neni.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 :D jak ... ked v tych nastaveniach gamepadov v ovladacich paneloch nic neni.. :( A v readme.txt toho programku nic neni???Ja nwm no...leda jako dat pridat herni zarizeni jinak nwm no...:( jestli to neni jen na plochu a v hrach to treba nefunguje ae poc by to pak byl psp joypad?!:roll::D:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Midnight
Tak..tema hovori za vsetko...snad este dodam ze to myslim tak, zeby som napr. hral NHL 08 na PC cez PSP... PSP by bol ako joystick :blink: kto mi to najde dam mu 5000 pts ! ale musi mi to fungovat :blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts