Kapr Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 zdar chlapy mam uno problemo.....kdyz instaluju bioshiock tak na konci instalace mi to hodi ze tam mam dat origis cd a ne zalozni..a kdyz dam ok tak se to ani nenainstaluje...nemel nekdo stejnej problem?jo jinak na tom kompu nemam net...dik za odpovedi:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Ja mam ten jisty problem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Ja mam ten jisty problem.... :cheesygrin:o tak vydite.....uz sme 2:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 od kud ste tahali ? abych to nemel taky ten problem :-D ? ja ho ted taky taham mam 45/65 partu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 od kud ste tahali ? abych to nemel taky ten problem :-D ?ja ho ted taky taham mam 45/65 partu vim ja:cheesygrin:ja to mam puceny na 2dvd.......Edit:ja jich mam 62 este naky,,,,,takze mozna taky 65:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 vim ja:cheesygrin:ja to mam puceny na 2dvd.......Edit:ja jich mam 62 este naky,,,,,takze mozna taky 65:) ja to taham z rapidu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 ja to taham z rapidu.... to ja nevim odkud to mam...jenom doufam ze mi nekdo poradi.--:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 to si nečtete commenty odkud to stahujete? třeba to je nějaká blbá verze. já to stáhul z lamky.net a jelo mi to v pohodě. dohráno finíto.přečtete si příšte commenty. nebo napište tam kde to sosáte a třeba vám poraděj. nebo si u těch souborů přečtěte .nfo soubor. muže tam něco bejt o tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 ne ale kamosum uz tohle jelo v pohode ze stejnecjh dvd.....jenom uz zapomeli jak se to dela..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 13, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 myslim ze to bylo tak ze az ti to napise ze to chce dalsi DVD , tak si najdi adresar kam si to instaloval a ten cely presun nekam jinam do PC , treba do dokumentu , pak vloz to druhy dvd a pokracuj v instalaci , pak uz jen klasicky cracknes a je to . Zatupce na plose si musis potom vytvorit manualne s tech souboru cos presunul :D Neukamenujte me jestli to tak neni , je uz dlouho co sem to crackoval :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 myslim ze to bylo tak ze az ti to napise ze to chce dalsi DVD , tak si najdi adresar kam si to instaloval a ten cely presun nekam jinam do PC , treba do dokumentu , pak vloz to druhy dvd a pokracuj v instalaci , pak uz jen klasicky cracknes a je to . Zatupce na plose si musis potom vytvorit manualne s tech souboru cos presunul :D Neukamenujte me jestli to tak neni , je uz dlouho co sem to crackoval :D kez by to tak bylo...to je na 2dvd cely se to zkopci do PC pak se z toho vytahnou 2 soubory jeden ma 9MB a to je mds ten de do virtualni dvd romky a dalsi ma 6.26GB a je to mdf a ten uz tam nejde..ale instaluje se to vsechno ale pak na konci to chce stahnout patch(nemam net)a pak to napise at tam dam origos cd a ne zalozni..a kdyz dam ok tak mi to ukaze okno kde je napsany ze pozadovana instalace nebyla provedena takze se nic nikam nenainstaluje:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 kez by to tak bylo...to je na 2dvd cely se to zkopci do PC pak se z toho vytahnou 2 soubory jeden ma 9MB a to je mds ten de do virtualni dvd romky a dalsi ma 6.26GB a je to mdf a ten uz tam nejde..ale instaluje se to vsechno ale pak na konci to chce stahnout patch(nemam net)a pak to napise at tam dam origos cd a ne zalozni..a kdyz dam ok tak mi to ukaze okno kde je napsany ze pozadovana instalace nebyla provedena takze se nic nikam nenainstaluje:cry:toto ověřování by se mělo povést s tzv. mini image. přimountuješ oba image (instalační i mini image) a takto by měla proběhnout instalace včetně stažení oněch souborů... pokusy s odkopírováním jinam mi nějako nefungovaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 tak ja mam s bioshockom tez problem ale uz pocas hry... mam grafiku ATI HD2600... Bioshock ma problem s ATI kartami ale na to vysiel Patch..ktory som nainstaloval..a samozrejme p*cu pomohol ;) ruka je cela cierna... podlaha cela cierna..proste dosrana cela grafika... neviete niekto co s tym ? pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 toto ověřování by se mělo povést s tzv. mini image. přimountuješ oba image (instalační i mini image) a takto by měla proběhnout instalace včetně stažení oněch souborů... pokusy s odkopírováním jinam mi nějako nefungovaly... dik:)...ale moc nechapu jak to ma fungovat:)...a jinak je problem v tom ze nemam net..protoze to chce stahnout z netu patch kterej zjisti ze hra je jakoby origos a zadnej problem neni...ale jelikoz tam net nemam..a v PC to patch nerozpozna(chce ho to proste stahnout z netu)tak nevim snad pude nak tohle BTW jak se primonovavaj image:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Měl jsem taky tenhle problém a vyřešil jsem ho takhle... !BioShock! - návod na instalaci 1.načteme iso do daemona 2.instalujeme do té doby než nám naskočí dvd error ''vložte disk'', na nic zatim neklikat!! 3.jdeme tam kam se hra instalovala (defaultne: c:/program files/2kgames/bioshock) a složku ''2kgames'' přejmenujeme 4.teďka odklikni dvd error ''vložte disk'' Teďka si musíte stáhnout BioShock demo...a když to nainstalujete zkopírujete soubor ''BioShock-MCE'' do (defaultne: c:/program files/2kgames/bioshock/Builds/Release) A teďka by to mělo jet:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Měl jsem taky tenhle problém a vyřešil jsem ho takhle...!BioShock! - návod na instalaci 1.načteme iso do daemona 2.instalujeme do té doby než nám naskočí dvd error ''vložte disk'', na nic zatim neklikat!! 3.jdeme tam kam se hra instalovala (defaultne: c:/program files/2kgames/bioshock) a složku ''2kgames'' přejmenujeme 4.teďka odklikni dvd error ''vložte disk'' Teďka si musíte stáhnout BioShock demo...a když to nainstalujete zkopírujete soubor ''BioShock-MCE'' do (defaultne: c:/program files/2kgames/bioshock/Builds/Release) A teďka by to mělo jet:bash: no me to hodi ze to chce origos cd..ale az na konci..takze je tam v kompu asi 5.4gb takze to premenuju a stahnu si bioshock demo...a ten soubor z dema pak nacpu do cely hry a melo by to jed jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 no me to hodi ze to chce origos cd..ale az na konci..takze je tam v kompu asi 5.4gb takze to premenuju a stahnu si bioshock demo...a ten soubor z dema pak nacpu do cely hry a melo by to jed jo? Já mám sice 5,52GB, ale podle toho návodu jsem to fakt udělal:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Já mám sice 5,52GB, ale podle toho návodu jsem to fakt udělal:cheesygrin: no ja presne nevim mozna mam stejne:cheesygrin:.....ted akorat este stahnout to 2gb demo:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 no ja presne nevim mozna mam stejne:cheesygrin:.....ted akorat este stahnout to 2gb demo:roll: JOjo..to je taky nějaká chvilka než se to stáhne..potom dej vědět jak to dopadlo:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 JOjo..to je taky nějaká chvilka než se to stáhne..potom dej vědět jak to dopadlo:bash: no:cheesygrin:jelikoz mam 2 kompy a natomhle kde sem je pekna sra*ka tak to bude trvat dlouho nez to vubec nekam prehodim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Ja se moc v pc neviznam lae nezkoušel iste tam hodit crack?? možna to bude v tom :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 No, když hra ještě nejni nainstalovaná, tak crack nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 tak ja mam s bioshockom tez problem ale uz pocas hry... mam grafiku ATI HD2600... Bioshock ma problem s ATI kartami ale na to vysiel Patch..ktory som nainstaloval..a samozrejme p*cu pomohol ;) ruka je cela cierna... podlaha cela cierna..proste dosrana cela grafika... neviete niekto co s tym ? plsPrave preto som si kupil Xbox 360... napalim, vlozim, hrajem, nestaram... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Prave preto som si kupil Xbox 360... napalim, vlozim, hrajem, nestaram... :) jo kdybych si nemusel k vanocum kupovat PC tak bych ho taky mel:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts