masta Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Jsem u final bosse a kdyz mu uberu 4 zivoty tak se mi hra sekne a nic dal :( je to v 65%...co mam delat stahnout znova hru? :cry: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 skus pretaktovat na 333MHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 ale v zadny pasazi sem nemel jediny problem az tady no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 sere me to ptz me ta hra strasne bavi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Tak si stahni stejnou verzi hry a hrej od mista kde jsi zkoncil :-) .Mohlo by to tak jit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 takze novej download hry? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 no co mam delat :( ale jestli to zase nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 No zkus...Nerucim za to :twisted: .Ale mohlo by jit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Tahle hra se občas kousne kdekoliv,ale po znovuspuštění jde zase normálně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 skus pretaktovat...kamosovi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Tenhle problem sem mel taky ale bohuzel jsem ho nevyresil. Pri souboji s finalnim bossem se to vzdycky seklo ve stejnou dobu. Zkusil sem to hrat znova a sekalo se to furt na stejnym miste. Takze moje rada: stahni jiny ISO tohle je vadny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest RazR Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 tak toto iste robi aj mne..pretaktovanie nepomaha.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Jsem u final bosse a kdyz mu uberu 4 zivoty tak se mi hra sekne a nic dal :( je to v 65%...co mam delat stahnout znova hru? :cry: :roll: zkus otřít UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Jsem u final bosse a kdyz mu uberu 4 zivoty tak se mi hra sekne a nic dal :( je to v 65%...co mam delat stahnout znova hru? :cry: :roll: zkus otřít UMD Nemyslim ze by mel origos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forestxx Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Měl jsem stejnej problém,stáhnul jsem nové iso a už to fachčí,ale ted nevím jak dal mám 74% a jsem v koncích. Jezdím na skutru a na mapě se mi nic neukazuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.