Lucaso666 Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 ja mam FAT, kamos ma SLIM..chteli sme zahrat pres wifi Tekkena ale nejde to...jako by jedno psp nemohlo najit to druhy:cry: (nesli ani jiny hry) pritom kdyz sem tu stejnou verzi chtel hrat s kamosem,kterej ma taky FAT,tak to slo v pohode... muze to bejt tim, ze proste mezi slimem a fatem se hrat neda??? nebo by to mohlo bejt tim, ze on ma toho slima z japonska??? (mj.ma prohozeny kolecko a krizek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Koukni na nastavení wi-fi , jestli nemáte nastavený jiný chanely , mě slim-fat běhá vpoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sovicka13 Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Ja zkousel spojit 2slimka a nastal stejny problem a to jsem mel nastaveny stejny kanal. No nevim jedno ma ofiko fw. a druhy cfw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bawid Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 mě šel Tekken hrát uplně v pohodě ve spojení Fat (cfw) a slim (orig. fw), přes game-sharing. Podívej se na nastavení těch kanálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Klokan15 Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 jde to aj s ofikem na ofiko a aj s cwf na cwf a aj s ofiko na cwf :D:D proste to jde v kazde situaci musis to mit nastavene a zaple :D:D prsote to musi jit akorat to spravne nastavit musis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dasisek Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Já mám fat a kámoš slim.Killzones nám nešel ale metal gear solid jde.Tak sem skusil multiplayer přes jedno umd našli jsme se ale nezahráli.Tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diskomuz Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Mám Slim i Fat a mulťáky mi jodu všechny...jen si musím dát když je v blízkosti router.....někdy mi to chytá místo psp router :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 no ja mam FAT i Slim ... Ad hoc 1 a neni zadny problem ... proste vsechny hry ktery zkusim dou v poho , az na GTA:LCS tam je 1 z 5 pokusu dojde k preruseni prijimani ale to se mi stane jen opravdu obcas ... Jinak Tekken:DR uplne supa :] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 nastavte si stejnej ad hoc....mělo by to jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 jj... jenom mala poznamka a to ze mi nesel hrat multak NHL07 UMD vs. ISO(rip).;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lucaso666
ja mam FAT, kamos ma SLIM..chteli sme zahrat pres wifi Tekkena ale nejde to...jako by jedno psp nemohlo najit to druhy:cry: (nesli ani jiny hry)
pritom kdyz sem tu stejnou verzi chtel hrat s kamosem,kterej ma taky FAT,tak to slo v pohode...
muze to bejt tim, ze proste mezi slimem a fatem se hrat neda???
nebo by to mohlo bejt tim, ze on ma toho slima z japonska??? (mj.ma prohozeny kolecko a krizek)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts