Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Test Drive Unlimited

Doc-Mac-coy

Recommended Posts

Po nějaké době jsem se odhodlal společně s JaJarem zakoupit Launch Hru Xboxu 360: Test drive unlimited

A můžeme společně říci že tahle hra je opravdu:

Z grafického hlediska na to že to byla launch hra x360 je hodně dobře vypadajci

Z herního hlediska malé arkodové pohyby vozu jsou ale za 160MP muzete stahnout master mode kde se auto chová opravdu realistycky.

Z Xbox lie hlediska multyplajer nemá chybu, max. 8 hracu spolecne jizdy mestem bordel zavody apod... + Free 6stahovatelných doplnku + 5x 350MP Volume packy

Ale proc pisi chci aby každy kdo tuto hru vlastni se mě či JaJarovi ozval a muzeme se nekde ve svete TDU spolecne najit :-) Dobré Paření přeje Doc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...
  • 5 months later...

Prosím o radu toho kdo dohrál tuto hru : Já jsem to hrál už na PS 2 a tam byla možnost hrát závody v značkových klubech (žebříček asi 10 hráčů).Když jsem ale tuto hru hrál na xku,tak se mi kluby vůbec nezobrazí.Nevíte,čím to je ? Není tato možnost jen v multiplayeru přes xbox live a v single playeru to nelze ?

Odkaz ke komentáři

• 3 years later...

Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat jak to udělat, aby se hra ukládala?

Mám xbox 360 250GB kinect a již v něm mám nainstalováno několik her a vše bez problémů.

Když jsem vložil tuto hru do xboxu nejdříve jsem jí nainstaloval a pak začal později hrát.

Vybral jsem si postavu a začal jezdit. Po vypnutí hry a pozdějším zapnutí jsem zjistil, že musím hrát zase od začátku a tak furt dokola.

Může mi někdo poradit.

Profil (avatar) mám založen už z předchozích her tak nevím jestli tady ještě někde něco vytvořit extra zvlášť.

Měl jsem tuhle hru už na pc a tam se ukládala automaticky.

Díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu