Doc-Mac-coy Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Po nějaké době jsem se odhodlal společně s JaJarem zakoupit Launch Hru Xboxu 360: Test drive unlimited A můžeme společně říci že tahle hra je opravdu: Z grafického hlediska na to že to byla launch hra x360 je hodně dobře vypadajci Z herního hlediska malé arkodové pohyby vozu jsou ale za 160MP muzete stahnout master mode kde se auto chová opravdu realistycky. Z Xbox lie hlediska multyplajer nemá chybu, max. 8 hracu spolecne jizdy mestem bordel zavody apod... + Free 6stahovatelných doplnku + 5x 350MP Volume packy Ale proc pisi chci aby každy kdo tuto hru vlastni se mě či JaJarovi ozval a muzeme se nekde ve svete TDU spolecne najit :-) Dobré Paření přeje Doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Jasna paka, Docu, mam te dokonce v pratelich myslim, tak se ti ozvu, az budu online a dame nejakou joyride..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Prosím o radu toho kdo dohrál tuto hru : Já jsem to hrál už na PS 2 a tam byla možnost hrát závody v značkových klubech (žebříček asi 10 hráčů).Když jsem ale tuto hru hrál na xku,tak se mi kluby vůbec nezobrazí.Nevíte,čím to je ? Není tato možnost jen v multiplayeru přes xbox live a v single playeru to nelze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 skus si nastavit filter v gps...tam si mozes nastavit co ti ma zobrazovat a co nie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Právě že tam se kluby vůbec nezobrazí.Tobě ano?Hrál jsi jen singlplayer a nebo multiplayer?Ani jsem to nenašel projížděním hry - mám proježděné všechny silnice na 100%(i za to získaný archievement) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Ja si teda taky nepamatuju, ze by se mi tam ty kluby ukazovaly :/ rek bych, ze to bude platit jen pro MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 no ja som to hral na psp...ale si myslim ze az taky rozdiel tam nemoze byt...skusal si to s tym gpr? a kedze mas uz vsetko dojazdene...ukazuje ti gps kam mas ist ci nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Tak už znám odpověď - poradili mi na live.cz.Díky.Kluby jsou prý jen při multiplayeru na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi1468627268 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat jak to udělat, aby se hra ukládala? Mám xbox 360 250GB kinect a již v něm mám nainstalováno několik her a vše bez problémů. Když jsem vložil tuto hru do xboxu nejdříve jsem jí nainstaloval a pak začal později hrát. Vybral jsem si postavu a začal jezdit. Po vypnutí hry a pozdějším zapnutí jsem zjistil, že musím hrát zase od začátku a tak furt dokola. Může mi někdo poradit. Profil (avatar) mám založen už z předchozích her tak nevím jestli tady ještě někde něco vytvořit extra zvlášť. Měl jsem tuhle hru už na pc a tam se ukládala automaticky. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.