Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Výběr VŠ

SEMRY

Recommended Posts

Vybírám vysokou školu, představoval bych si něco se zaměřením na PC a tak si myslím že určitě zde někdo něco může doporučit nebo poradit. Dělám Gympl a vzhledem k tomu že mě to nebaví a ani mi to příliš nejde, rád bych něco rozumného co by mi bylo v budoucnu platné. Uvažoval jsem i o VOŠ, ale rodiče by samozřejmě radši VŠ. Zkrátka bych rád slyšel vaše komentáře, zkušenosti :)

EDIT: Uvažoval jsem o této škole http://iivos.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No beru to takhle, na gymplu je spousta předmětů, a biologie mě opravdu nebere, zajímají mě technické věci, prostě jako většinu lidí tady PSP, telefony, počítače. Jenže na gymplu informatika není takže je možná škoda že třeba neumím psát desti.. U téhle školy bych viděl + v celkových dovednostech s PC naopak problémem bude asi matematika.

Odkaz ke komentáři

Já ti věřím, proto se snažím vybírat takovou školu abych jí vydržel. Jeden z důvodů proč se mi nechce na VŠ. Ty máš tuším zemědělku?

bravo :D :D to byla skola ktera mne nebavila .... pak jsem se prihlasil do karvine na ekonomickou fakultu ... totalni nebavka ... skoncilo to tak jak jsem predtim napsal ... ale u mne to je trosku jine ... potrebuji motivaci ... proto se na pristi skolni rok hlasim do brna na vut ... uvidime :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu