SEMRY Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Vybírám vysokou školu, představoval bych si něco se zaměřením na PC a tak si myslím že určitě zde někdo něco může doporučit nebo poradit. Dělám Gympl a vzhledem k tomu že mě to nebaví a ani mi to příliš nejde, rád bych něco rozumného co by mi bylo v budoucnu platné. Uvažoval jsem i o VOŠ, ale rodiče by samozřejmě radši VŠ. Zkrátka bych rád slyšel vaše komentáře, zkušenosti :) EDIT: Uvažoval jsem o této škole http://iivos.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 jak davas tu stranku na ni,tak ta sem i zda docela dobra,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 No beru to takhle, na gymplu je spousta předmětů, a biologie mě opravdu nebere, zajímají mě technické věci, prostě jako většinu lidí tady PSP, telefony, počítače. Jenže na gymplu informatika není takže je možná škoda že třeba neumím psát desti.. U téhle školy bych viděl + v celkových dovednostech s PC naopak problémem bude asi matematika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 takze : jestli te gympl nebavi tak te asi nebavi ani uceni :D :D :D :D :D pac gympl nema zamereni a je to takovy vsehochut ... :D :D :D takze asi tak :D pokud chces kompy tak : brno vut , banska nebo cvut ... co vic ti rict :D info najdes na netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Jo, učení mě nebaví to máš pravdu, to taky musím zohlednit ve výběru......:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Jo, učení mě nebaví to máš pravdu, to taky musím zohlednit ve výběru......:) tak to ti reknu z fleku ... hledej si praci :D :D vydrzis jeden semestr a pak bud te vyhodi nebo odejdes sam :D :D :D :D dej na mne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Já ti věřím, proto se snažím vybírat takovou školu abych jí vydržel. Jeden z důvodů proč se mi nechce na VŠ. Ty máš tuším zemědělku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Já ti věřím, proto se snažím vybírat takovou školu abych jí vydržel. Jeden z důvodů proč se mi nechce na VŠ. Ty máš tuším zemědělku? bravo :D :D to byla skola ktera mne nebavila .... pak jsem se prihlasil do karvine na ekonomickou fakultu ... totalni nebavka ... skoncilo to tak jak jsem predtim napsal ... ale u mne to je trosku jine ... potrebuji motivaci ... proto se na pristi skolni rok hlasim do brna na vut ... uvidime :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Hmm motivaci, ono to celkově není jednoduché, uděláš školu a co pak? Hledáš práci. Co znám lidi okolo tak většinou dělají něco jiného než to co vystudovali, což je přinejmenším zajímavé...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 takze : jestli te gympl nebavi tak te asi nebavi ani uceni :D :D :D :D :D pac gympl nema zamereni a je to takovy vsehochut ... :D :D :D takze asi tak :D pokud chces kompy tak : brno vut , banska nebo cvut ... co vic ti rict :D info najdes na netu :) A KOHO BAVI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.