Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

S jakyma hrama zacit?


budinsm

Recommended Posts

Takze doba kdy se v moji kapse objevi PSP se uz blizi :D ... A chvili po tom si objednam 4gb kartu.. flashnuti uz mam dohodli a otazka teda je s jakou hrou mam zacit myslim ze na 100% si do PSP hodim Tekkena! Tahle hra me hodne zaujala a na PC nema konkurenta potom sem premyslel asi o Vice City nebo Liberty city kera je lepsi? Pak mozna Monster Hunter freedom 2, protoze podle screenu by me to mohlo bavit doporucte mi naky solidni hry at se pak nenudim :psp: a jeste co je lepsi Daxter nebo Ratchet and Clank?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepsi hra, kterou si muzes zahrat jako UPLNE prvni je Ridge Racer. Uzasna grafika, jednoducha hratelnost, prezentace na urovni, chytlava muzika - tahle hra te nemuze zklamat ;)

Ratchet & Clank je podle meho trochu vys nez Datxer, ale obe to sou bozarny :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Loco Roco, Hot Pixel, GTA LCS, GTA VCS, Patapon, Tekken

a pozdeji urcite Diner Dash, Burnout Legends, JackAss, Chili Con Carnage, Driver 76, Midnight Club, Juiced 2

^^ to jsou hry co te urcite nezklamou..

padly tu nazory Simspons The Game - miluju Simpsny, ale ta hra je uboha budgetovka co tezi jen ze slavy nazvu, jinak je to uplnej shit..

.. RR? Jak pro koho, pokud to bavej klasiky - auta na cas, jak jsou v hernach, tak si to vychutnej, je to legenda, hudba je celkem dobra, ale znam spoustu lidi co hry typu RR/Outrun, kde se jezdi na cas a na checkpointy, nesnasej (patrim mezi ne)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a co treba jakyma chces? je to vec tveho nazoru taky bych mohl udelat topic co si mam dneska vecr zahrat strasne se nudim a nemam co hrat takove zbytecne topici kdybych byl MOD tak to tady tak rusim ze by tu bylo forum jen fakt o uzitecnych vecech protoze tady sou cim dal vetsi blbosti na tom foru je to forum na kterem se resi jine veci nez jakyma hrama zacit jake hry te bavi takove si zahrej proset me nebavi se divat na tak blbe temata same FAKE a nebo same blbosti sou tu uz nic normalniho skoro fakt prosim nedelejte takove zbytecne topici

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mozna by bylo dobry napsat jakej mas rad typ hry.. Nekoho bavi to druheho ono... Jinak poradim ti nejlepsi hru na svete ktera avi snad kazdeho jmenuje se Taiko no Tatsujin hra je v japonstine ale to vubec nevadi pridavam VIDEO :

jinak je to rytmicka hra.. no proste bubnujes do rytmu :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu