pololilo Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Zdravim, mas problem s ISo hrama. Mam SLim s FW 3.71-m33 a kdyz hodim ISO hru do slozky ISO tak se mi v PSP ukaze ale nejde spustit a napise mi to hlasku The game could not be started (80020321) muzete mi prosim pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zidiel Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 musíš si flashnout psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 proc flashnout??snad staci dat do mechaniky jakykoli UMD??ne?? a nebo to v recovery nastavit na enabled.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Zidiel asi myslel, ze on este nema CFW Podle me by melo stacit zmenit ISO mode v VSH menu. Aneb klikni SELECT na psp nekde menu a objevi se ti na obrazovce takove male menicko. tam najed na UMD ISO MODE a zmen driver nebo co to je. ja to mam na Sony NP9660 a beha to v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 nj,ale on pise ze ma 3.71m33:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 upgraduj na vyssi FW ;) nebo skus pres select nastavit UMD Mode na SONY NP9660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JimmyTulip Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 nj,ale on pise ze ma 3.71m33:roll: Lol sak jo origo je jen 3,71 ...m33 je CFW ...abych nebyl OT tak zkus nastavit v recovery UMD emulaci nebo jdi na vyssi FW :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Lol sak jo origo je jen 3,71 ...m33 je CFW ...abych nebyl OT tak zkus nastavit v recovery UMD emulaci nebo jdi na vyssi FW :) hmm on mozna mysli, ze v 3.71 m33 to menu este nema. ted nevim. ja to hned upnul na m33-4. upni to taky a mas klid ^^ kdyz budes trvat na tom m33 tak to udelej jak rikal prez to recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 hmm on mozna mysli, ze v 3.71 m33 to menu este nema. ted nevim. ja to hned upnul na m33-4.upni to taky a mas klid ^^ kdyz budes trvat na tom m33 tak to udelej jak rikal prez to recovery samozrejme ze 3.71 M33 VSH Menu ma... takze mluvil uplne zcesty.. abych nebyl OT, tak souhlasim se vsema co tu rekli, nejdriv zkus a dej vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 a nebo bud origo :D:D:D:D:D nikdy nebudes mit problem ze by ti hra nejela dokud psp nerozbijest vztekem zes do toho dal tolik penez a ta hra te uz nebavi protoze nemuzes udelat treti level tak nehraj a pak ani nechod na pc a precti si topic pro zacatecniky a nebo se na to uplne vykasli a nic necti a spamuj tady me je to fuk ale tak hlavne nepis prosimte blbosti ze ti nejde iso kdyz kazdemu znas jde ale jen tobe ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 ja bych vsem doporucoval, hodit si tam 3.90 m33 (nebo novjejsi) a proste tam mit nejnovejsi verzi co je, a s tou pracovat, aby se pak nestalo, ze ta hra potrebuje 3.80 , a ze ti na nizsim FW nebojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pololilo
Zdravim, mas problem s ISo hrama. Mam SLim s FW 3.71-m33 a kdyz hodim ISO hru do slozky ISO tak se mi v PSP ukaze ale nejde spustit a napise mi to hlasku The game could not be started (80020321)
muzete mi prosim pomoct?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts