Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nabijeni baterie

bykk

Otázka

chtel bych se zeptat jestli se nak ku*vi baterka kdyz nabijeni vypojim driv nez zhasne oranzovy svetlo nebo driv nez je tam 100 pro.(napr.dam psp nabijet je tam 47 procent ale uz to nemuzu vydrzet a chci uz hrat treba nekde dal od zasuvky tak to proste vypojim ale baterka se vybije driv a za 1 hod. to nabijim zas)takze nabijim tak 3 x denne a myslim si ze by se mi mohla za chvili nejak ''odvarit'' a to samy s tou ''dirkou'' jak to porad vypojuju a zapojuju,pak to tam dam a ono to bude vyjezdeni a nebude to drzet....a sry ze je to tak dlouhy:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mno, nijak fyzicky se nenici, akorat, kdyz to udelas casto, vytvori si pamet, a pak ti bude hlasit 10%, i kdyz ve skutecnosti je tam 20 %--- a to odstranis tak, ze to pomalu az do dna vybijes, a pak pomalu az navrchol nabijes, (bohuzel pomalu to nabijet neumi, tak musis normal, nebo pres nejakej regulovatelnej zdroj) , a efekt pameti se opravi, a bude jako driv... ale jinak ne, nestane se, ze to 10x udelas, a baterka ti shori, to ne

Odkaz ke komentáři

• 0

Dneska ty baterky už mají paměť, takže to není jako dřív, že když to takhle budeš dělat, tak to půjde DEAD :). Může akorát napsat co psal Maxim, že se ti to bude blbě ukládat, takhle mi to dělalo u Se K750i, protože jsem dělal co ty. Pak jsem to párkrát do dna vybil a znova nabil (namax.) a vše bylo OKA :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu