Evok Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Nazdar,obědnal jsem tuhle kartu a chci se zeptat jestly ji někdo máte a jaké jsou vaše škušenosti.Zajímala by mě hlavně rychlost zápisu.Pokud je taková jak u udává Maximální rychlost zápisu (RAW): 6,5MB/s Maximální rychlost čtení (RAW): 15,8MB/s Tak je to megasuper.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 ehh... chces si ji objednat z ty slevy? :D ja uz ji mam objednanou ale budou ji mit az 21.2 :( jinak uz mi to nekdo psal v PSP je tahle karta primo dokonala protoze je taky pro nej primo delana ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Tu kartu mam a je suprova rychlost zapisu mam 10mb/s a cteni neco okolo 15mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 ehh... chces si ji objednat z ty slevy? :D ja uz ji mam objednanou ale budou ji mit az 21.2 :( jinak uz mi to nekdo psal v PSP je tahle karta primo dokonala protoze je taky pro nej primo delana ;) Ja si ji obědnal včera a dneska mi to už dokonce odeslaly:) Tu kartu mam a je suprova rychlost zapisu mam 10mb/s a cteni neco okolo 15mb/s No já ted mam obyč. Sandisk 4GB a na tu mě to kopiruje jen 1,3MB/s což neni zrovna moc:(Pokud to teda pojede tech 10MB/s jak píšeš tak je to opravdu masakr:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 evok .. smejde kvuli tobe ji urcite dneska neposlali me :blink::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Únor 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 evok .. smejde kvuli tobe ji urcite dneska neposlali me :blink::blink: he he to je možné:)Ja si včera říkal mám nemám:) a dobře jsem udělal jak to tak pozoruju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Tak už ji mam doma a je to parááááda:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fixlik Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Upni graf rychlosti :-P At vime co nas (ti kteri ju objednaly) ceka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 jj, tahle karta je asi nejlepsi co se da do PSP vubec dat (nepocitam kapacitu) Udelali ste dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.