Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Parkour

WoKo_O

Recommended Posts

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tjn...:D...ale jak řikal myslim David Bell....)sry jesli sem to napsal špatně:))že první dva roky se bude jen posilovat tělo bez skoků atd......kdo to jako dodržuje?....já myslim že každej posilje tejden a hned de na to......s čím já souhlasím.....2 roky trénovat je moc..nebo jeden

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

parkour sem chtel zdycky umet ale tak nekdy se zacit musi a v lete je to nejlepsi v zime je to tak na rozbiti huby nebudu preci nekde v zimni bunde preskakovat kupu snehu pod kterym zjistim ze je zarazeny klacek a ja na nej skocim a natrhnu si pr*** v zime to nema smysl nej j to v lete sice to vic bolii ale tak prece jenom je to lepsi v lete a nej je to uplne v telocvicne ale tak kde si ve zline jen tak pronajmout levne telocvicnu

Odkaz ke komentáři

Jen tak mimochodem, kdyby jste se s klukama ze školy domluvili a složili se na školní tělocvičnu tak by to mělo být bezproblémů. Většina škol ji pronajimá. Aspon dostanou trochu penez když se zrovna nevyužívá. Navíc jsou tam potřebné pomůcky :)

PS: ted jsem si uvědomil, že kdyby jste se náhodou zranili tak by to asi do 18 byla vina školy, ale nevim jak to je. ;)

Odkaz ke komentáři

1.Nejde o to ze nesmis skákat 2 ROKY. Důležité je neskákat z velkých výšek a dělat jen na co máte=nepřecenovat se -nemá to cenu (ale zase pokud budete posr..í tak nic neuděláte).Posiluješ i tím skákáním.

2. Zima je dobré období kdy začít...můžeš posilovat, chodit do bazénu, běhat(pozor na studený vzduch), sledovat videa.

3 .Můžeš to dělat kdekoliv (projížděj třeba město na kole(do zapadlejších částí a ulic) a pozoruj zastav očekuj-skákej. Nebo koukni ns parkour.cz a až bude sraz tak tam zajdi a ostatní ti ukáží nějaké místa.

4.Co se týče toho porušování zákona tak neskákej na soukromých pozemcích a když tě někdo od někaď vyhodí (staří lidí jsou na to psi) tak di a řekni mu třebas co děláš(nebo "šak tu není nikde napsané na co to je"=taká üniverzální veta.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Čus,

musim poděkovat Woko_ovi a console-forum.cz,

tady jsem se poprve dozvěděl o parkouru a tak začala moje cesta ulicí:

zašel jsem na parkour.cz, našel si nový super kámoše a poznal nový lidi a začal trénovat. První týden jsem to přehnal s posilováním a svaly mě bolely tak, že jsem se v posteli ani nedokázal posadit... Potom to přešlo a šel jsem na trénink s Novisem a Horsfeatherem z pk.cz, na Vltavskou...parkour mě nadchl jako skoro žádná jiná věc na světě (i psp), byl jsem ještě s Freezrem a Lazyboyem na koh-i-noru a skáče se mi uplně super, pak mam strašný štěstí, že můj kámoš má tátu školníka a ten má zase k dispozici tělárnu, kam si můžu zajít téměř kdykoliv (kdyžtak se mi ozvěte, kdo by tam ctěl někdy trénovat, je to zadara).

Ale, jednou se mi v tělocvičně stala věc blbá: dělal jsem konga přez švédskou bednu (z trampolíny s rozběhem) a dopadl na hlavu a utrhly se mi asi úpony svalů na krku...bolelo to jak čert, nemohl jsem někdy dejchat ale po týdnu se to začalo zlepšovat a už zas skáču, radim: nikdy se nepouštějte do ničeho, co neumíte, nejdřív to porádně od kámošů okoukejte a až paok to zkuste, a ať vám poradí, jinak si přivodíte zranění hroznýho rozasahu...venku skákejte jen to, o čem víte, že dáte, nebo to bude stejný.

Jo, ozvěte se mi na icq 354 337 673 kdo by si chtěl v Pze zaskákat, mam supr bandu, dík a čus:D

Odkaz ke komentáři

nerikam ze je to kravina ale co je na to taka sranda? ja si radsi zajezdim na 4kolce coz je taky zahul(i kdyz to tak nevypada ta kv 60kmh se drzet zatacet nerozsekat se a nenarazit si koule je v docea zahul) a to je taky adrenalin....... jako kdyz to nekdo umi tak je to mazec ale ja se radsi rozsekam v 60km na ctyrkuli a vlitnu do prikopu nebo uletim 100 metru nez abych se zmrzacil skokem z baraku proste mi to pride jakodesne hazarda kdyz sem to zkousel k sem zkocil asi z 3 metrovy strechy vyska byla fpoho ale dopadl sem tak ze sem si malem zlomil kotnik takze nic pro me

Odkaz ke komentáři

jako asi je to sranda kdyz muzes vylezt v podstate kam chces jen co bych chtel umet je behat po zdi , jako v matrixu:D..... jinak ty vase gramaticky chyby jsou i pro me jakoze nemam moc cj rad desny ja bejt vama tak se stydim jako napr.: mi si to s kamosem...., skousel salto, na to si zviknes. nedelate parkourakum moc dobrou vizitku zadny neznam takze ste me dovedli k zaveru ze to je parta hovad co ani neumi psat(neberte to osobne)

Odkaz ke komentáři

jako asi je to sranda kdyz muzem vylezt v podstate kam chces jen co bych chtel umet je behat po zdi :D..... jinak ty vase gramaticky chyby jsou i pro me jakoze nemam moc cj rad desny mely byste se stydet jako napr.: mi si to s kamosem...., skousel salto, na to si zviknes. nedelate parkourakum moc dobrou vizitku zadny neznam takze ste me dovedli k zaveru ze to je parta hovad co ani neumi psat(neberte to osobne)

Nejdriv se koukni na svy !

..mely.. - HA HA HA -- no nevim kdo patri do ty party hovad .. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu