WoKo_O Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Delate nekdo parkour.?? co uz zvladate.?? jak vam to de.?? podte o tom kecat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 No zatim sem skočil jenom do dálky:blink:..ne jako chtěl bych začit ale v zimě to nejde...myslim.:blink:..v létě zkusim........ptž umět to co uměj se hodí hlavně když vás někdo honí:lol::dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 V létě v noci,mám někdy takovou chuť něco dělat a běhat. A taky,že jo... Skáču po popelnicích,točim se před značky atp. je to docela prdel. Ale musí bejt kde,na vesnici si moc neužijete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 No zatim sem skočil jenom do dálky:blink:..ne jako chtěl bych začit ale v zimě to nejde...myslim.:blink:. je to hlavne o posilovaní těla a to jde v jakémkoliv období... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 tjn...:D...ale jak řikal myslim David Bell....)sry jesli sem to napsal špatně:))že první dva roky se bude jen posilovat tělo bez skoků atd......kdo to jako dodržuje?....já myslim že každej posilje tejden a hned de na to......s čím já souhlasím.....2 roky trénovat je moc..nebo jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 posilovat mas pravidelne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 posilovat mas pravidelne.. Ne ..to vim..ale chtěl sem tim řict že ted jako budu muset jenom posilovat než budu moct začít skákat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Ne ..to vim..ale chtěl sem tim řict že ted jako budu muset jenom posilovat než budu moct začít skákat?? http://parkour.cz/?where=beginners Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 ja chodím na parkour občas s partou...většinou styl překážkový běh...dáváme salta přes zábradlí a dost dobře vyladěné skoky ;):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Hey kluci, tak si říkam, že bych to zkusil, posilovat budu a když tam je adrenalin, tak supr. Jedinej problém je, kde by se dal v Praze provozovat, pls poraďte. A Nejsou u toho problémy se ztrážci zákona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 parkour sem chtel zdycky umet ale tak nekdy se zacit musi a v lete je to nejlepsi v zime je to tak na rozbiti huby nebudu preci nekde v zimni bunde preskakovat kupu snehu pod kterym zjistim ze je zarazeny klacek a ja na nej skocim a natrhnu si pr*** v zime to nema smysl nej j to v lete sice to vic bolii ale tak prece jenom je to lepsi v lete a nej je to uplne v telocvicne ale tak kde si ve zline jen tak pronajmout levne telocvicnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 v zime se da taky trenovat.. posilovaní, beh, je dobry taky zlepsit imunitu... Hipox: v Praze? Vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Jen tak mimochodem, kdyby jste se s klukama ze školy domluvili a složili se na školní tělocvičnu tak by to mělo být bezproblémů. Většina škol ji pronajimá. Aspon dostanou trochu penez když se zrovna nevyužívá. Navíc jsou tam potřebné pomůcky :) PS: ted jsem si uvědomil, že kdyby jste se náhodou zranili tak by to asi do 18 byla vina školy, ale nevim jak to je. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 musis mit 18 aby sis ji mohl pronajmout a podepsat smlouvu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 No v praze je míst jak nasr.no...ale nemůžu najít někoho kdo to umí....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 1.Nejde o to ze nesmis skákat 2 ROKY. Důležité je neskákat z velkých výšek a dělat jen na co máte=nepřecenovat se -nemá to cenu (ale zase pokud budete posr..í tak nic neuděláte).Posiluješ i tím skákáním. 2. Zima je dobré období kdy začít...můžeš posilovat, chodit do bazénu, běhat(pozor na studený vzduch), sledovat videa. 3 .Můžeš to dělat kdekoliv (projížděj třeba město na kole(do zapadlejších částí a ulic) a pozoruj zastav očekuj-skákej. Nebo koukni ns parkour.cz a až bude sraz tak tam zajdi a ostatní ti ukáží nějaké místa. 4.Co se týče toho porušování zákona tak neskákej na soukromých pozemcích a když tě někdo od někaď vyhodí (staří lidí jsou na to psi) tak di a řekni mu třebas co děláš(nebo "šak tu není nikde napsané na co to je"=taká üniverzální veta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 No v praze je míst jak nasr.no...ale nemůžu najít někoho kdo to umí....:D podivej se na forum stranky parkour.cz je jich tam plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 jj parkour is best a s fizlama si nemusite delat tezkou hlavu kdyz ho umite na pakour.cz jsou navody tak se kouknete jo a nedelejte to co nezvladnete a prvne to zkuste v telocvicne ja sem prvne skousel salto a skoncilo to zlomenym zebrem :D ale uz skacu daal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 To je normal , 1x zlomenou ruku a natahlej vas na noze , na to si zviknes ,.. :) , ale s rodicema je tohorsi ..ty to nak nemuzou pochopit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Čus, musim poděkovat Woko_ovi a console-forum.cz, tady jsem se poprve dozvěděl o parkouru a tak začala moje cesta ulicí: zašel jsem na parkour.cz, našel si nový super kámoše a poznal nový lidi a začal trénovat. První týden jsem to přehnal s posilováním a svaly mě bolely tak, že jsem se v posteli ani nedokázal posadit... Potom to přešlo a šel jsem na trénink s Novisem a Horsfeatherem z pk.cz, na Vltavskou...parkour mě nadchl jako skoro žádná jiná věc na světě (i psp), byl jsem ještě s Freezrem a Lazyboyem na koh-i-noru a skáče se mi uplně super, pak mam strašný štěstí, že můj kámoš má tátu školníka a ten má zase k dispozici tělárnu, kam si můžu zajít téměř kdykoliv (kdyžtak se mi ozvěte, kdo by tam ctěl někdy trénovat, je to zadara). Ale, jednou se mi v tělocvičně stala věc blbá: dělal jsem konga přez švédskou bednu (z trampolíny s rozběhem) a dopadl na hlavu a utrhly se mi asi úpony svalů na krku...bolelo to jak čert, nemohl jsem někdy dejchat ale po týdnu se to začalo zlepšovat a už zas skáču, radim: nikdy se nepouštějte do ničeho, co neumíte, nejdřív to porádně od kámošů okoukejte a až paok to zkuste, a ať vám poradí, jinak si přivodíte zranění hroznýho rozasahu...venku skákejte jen to, o čem víte, že dáte, nebo to bude stejný. Jo, ozvěte se mi na icq 354 337 673 kdo by si chtěl v Pze zaskákat, mam supr bandu, dík a čus:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 nerikam ze je to kravina ale co je na to taka sranda? ja si radsi zajezdim na 4kolce coz je taky zahul(i kdyz to tak nevypada ta kv 60kmh se drzet zatacet nerozsekat se a nenarazit si koule je v docea zahul) a to je taky adrenalin....... jako kdyz to nekdo umi tak je to mazec ale ja se radsi rozsekam v 60km na ctyrkuli a vlitnu do prikopu nebo uletim 100 metru nez abych se zmrzacil skokem z baraku proste mi to pride jakodesne hazarda kdyz sem to zkousel k sem zkocil asi z 3 metrovy strechy vyska byla fpoho ale dopadl sem tak ze sem si malem zlomil kotnik takze nic pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 no,tak mi si to s kamosem docela davame,a delame to aktivne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 když něco děláte tak to skoušejte postupně př. chcete skočit přes nějakou díru zkuste si to napřed na menších víškách, zkuste jestli vůbec to vůbec skočíte, jestli se neurve ta zídka....pak budete mít i lepší sebevědomí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 jako asi je to sranda kdyz muzes vylezt v podstate kam chces jen co bych chtel umet je behat po zdi , jako v matrixu:D..... jinak ty vase gramaticky chyby jsou i pro me jakoze nemam moc cj rad desny ja bejt vama tak se stydim jako napr.: mi si to s kamosem...., skousel salto, na to si zviknes. nedelate parkourakum moc dobrou vizitku zadny neznam takze ste me dovedli k zaveru ze to je parta hovad co ani neumi psat(neberte to osobne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 jako asi je to sranda kdyz muzem vylezt v podstate kam chces jen co bych chtel umet je behat po zdi :D..... jinak ty vase gramaticky chyby jsou i pro me jakoze nemam moc cj rad desny mely byste se stydet jako napr.: mi si to s kamosem...., skousel salto, na to si zviknes. nedelate parkourakum moc dobrou vizitku zadny neznam takze ste me dovedli k zaveru ze to je parta hovad co ani neumi psat(neberte to osobne) Nejdriv se koukni na svy ! ..mely.. - HA HA HA -- no nevim kdo patri do ty party hovad .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.