jack68 Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Ahoj, stahl jsem si hry NFS pro STREET a CALL of DUTY pro xbox 360. Vypalil jsem to 2x rychlostne a pokazde mi to pri spusteni hry napise ze disk je necitelny.Ze ho mam vycistit atd.(a to je hra certve vypalena) Kdyz jsem zkousel vypalit image od kamarada(jina hra) tak mi to funguje.Cim by to prosim mohlo byt??POuzivam Clone CD Nekdo mi psal at pouziji xdvdmulleter.Akorat vubec nevim jak se s nim zachazi zadny tutorial jsem nenasel :( Poradil by mi nekdo prosim Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Sice Xko nemám ale může to být tím že si použil špatný DVD př. kamos ti to dal na DVD+R a ty to ted palis na DVD-R ale nevim nemam zkušenosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack68 Odesláno Únor 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Sice Xko nemám ale může to být tím že si použil špatný DVD př. kamos ti to dal na DVD+R a ty to ted palis na DVD-R ale nevim nemam zkušenosti..je to na DVD+R.Ted jsem to kontroloval znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 tohle mi dělá u cod 4 to bude vadný image . pujde ti to když to tak 3x zopakuješ (vysuneš zasuneš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkShadow Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Cau tohle mi delalo taky u vetšiny her. Tak sem rozebral konzoly, vyndal mechaniku otevrel a cocku sem utrel vatou namocenou do LIHU. A ted to jede v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 nejpravděpodobněji ze všeho to bude typem médií....nejlepší aspoň pro mě memorexy a verbatimky.....a hodně může dělat vypalovačka v pc dle stáří apod....s tím mělo dost lií problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkShadow Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Myslim ze tipem media by to byt nemelo. Palil sem na PHILIPSI a VERBATIMI a u obou mi to hlasilo at vycistim disk nebo restartuji konzoly. Vycistil sem teda mechanku (jak me bylo poradeno) a od te doby me jede vse. Ikdyz ty PHILIPSI mi nekdy hlasku vyhodi, takze bych spise dopurucil ty VERBATIMI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jack68
Ahoj,
stahl jsem si hry NFS pro STREET a CALL of DUTY pro xbox 360.
Vypalil jsem to 2x rychlostne a pokazde mi to pri spusteni hry napise ze disk je necitelny.Ze ho mam vycistit atd.(a to je hra certve vypalena)
Kdyz jsem zkousel vypalit image od kamarada(jina hra) tak mi to funguje.Cim by to prosim mohlo byt??POuzivam Clone CD
Nekdo mi psal at pouziji xdvdmulleter.Akorat vubec nevim jak se s nim zachazi zadny tutorial jsem nenasel :(
Poradil by mi nekdo prosim
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts