Dark7 Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 dneska se mi povedla skvela vec,nosil sem stoly na fotbalek a pri tom noseni sem si asi jeden pritlacil na pspo a mam v haji displej :roll: nevite nekdo jestli mi to vemou na zaruku?? kdyz si treba neco vymyslim jako ze blbnul a pak odesel..?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p87p999p Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 no tak to ti asi neprojde displej sám od sebe nekřupne leda servis nic jiného ti asi nezbide než koupit new displej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Únor 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 jim reknu ze uz nejakou dobu blbnul,ze se vypinal a blikal atd.....a pak ze sem ho jednou rano zapnul a tohle.....mam v haji displej ne kryt na displej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p87p999p Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 skusit to můžeš ale podle mě to nevemou na zaruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Únor 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 museeeeeej....:lol: jim tam udelam bordel ze to jeste nevideli a jeste radi to vemou :D akorat by me zajimalo jestli maj jeste soucastky na FATA nebo jestli mi daj prachy nebo slimaka nebo co ja vim....:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikk Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Na reklamaci ti ho vzít musí ,to bezpochyb ,ale záleží na vyjádření servisu. Pokud poznají mechanické poškození tak to samozřejmě neuznají. Po této procedůře pokud se chceš bránit můžeš zaplatit soudního znalce a jít do sporu. Ale pokud sis ho zničil sám...................8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 myslím že to vemou :) nevím jak by zkoumaly display který nefunguje :D jedině jestli tam není nějaké mechanické poškození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 mozna ze ti ten display vyskocil s toho kontaktu ve vnitr psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 mozna ze ti ten display vyskocil s toho kontaktu ve vnitr psp. je to možný ale tohle bych vyzkoušel až jako poslední protože když to udělá a nepomůže to tak si bude muset koupit nový display za svoje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 je to možný ale tohle bych vyzkoušel až jako poslední protože když to udělá a nepomůže to tak si bude muset koupit nový display za svoje ...to jo no ale fakt se mi to nezda ale radsi asi ta zaruka no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 museeeeeej....:lol: jim tam udelam bordel ze to jeste nevideli a jeste radi to vemou :D akorat by me zajimalo jestli maj jeste soucastky na FATA nebo jestli mi daj prachy nebo slimaka nebo co ja vim....:lol: poprave... sony servis se moc s lidma nemazli. kdyz se jim to nebude libit tak ti reknou smula nebo v lespim pripade cenu a dal se z tebou bavit nebudou. taky jsem tam sel s tim, ze je ukecam apd a nic. a na to co teoreticky narok mas tak hrajou mrtve brouky. proste ja mam spatnou zkusenost. a kdyz ti to vemou a zjistej mechanicke poskozeni az v Bratislave tak ti este nauctuji dopravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZodiacCZ Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 hehe a právě z tohoto důvodu jsem si v Electro Worldu připlatil za Slima 1000,- aby mi prodloužili záruku na 3 roky+ještě když toho Slima roztřískám na malé kousíčky a donesu jim je, tak mi daj nového, takže ta záruka se vztahuje i na mechanické poškození (ta služb a se jmenuje Happy Care myslím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lim@n9 Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 no jako mi spadlo PSP z 2 metrove vysky, rekl sem ze to samo.. poslali me do servisu a dali mi cele nove PSP :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 desainerr Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Já takový štěstí neměl mno ..................... me poslali do servisu ptž to bylo cely prasklya nebo mi daly na vyber ze zaplatim 3500 a oni to vopravej a nepridu o zaruku a nebo at to dam do neautorizovaneho servisu ci co mnooo......................................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Kamarad si do psp bouchl pesti z nervu(hnup) psp mel z nemcka,kryt nemel praskly jenom displej rozlitej,zajel do nemecka a do tydne dostal novy fat,no jsou hold z ceske sony vysra..i nejvic.:(:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 tak zejtra to du zkusit s tou zarukou hosi tak drzte palce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dark7
dneska se mi povedla skvela vec,nosil sem stoly na fotbalek a pri tom noseni sem si asi jeden pritlacil na pspo a mam v haji displej :roll: nevite nekdo jestli mi to vemou na zaruku?? kdyz si treba neco vymyslim jako ze blbnul a pak odesel..??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts