Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaké závody na PSP?


Cyrus-C2

Otázka

Recommended Posts

  • 0

Mě teda dost bavil ridge racer 1 i 2(sice sem mel ripy ale i tak to bylo dobry) A hlavne jde o to co mas na zavodni hre rad-jestli drifty nebo tuning nebo realnou fyzikou atp....treba v Juiced 2 sou dost kruty drifty(jinak se mi ta hra nelibila) a zase v Ridge Racer ty drifty sou v tom stylu ze trosku pordzis sipku a uz driftujes...NFSka si kup jenom esli ti nevadej v MW dementni policajti a nebo v carbonech docela dementni souteze a nekdy i tupy souperi...ale zase multiplayer v NFSkach mi prijde dost dobrej(hlavne infrastructure).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Juiced 2, Midnight Club 3 DUB edition, Burnout Legends..

.. pokud te ale baveji arkadovky, stylem: "Mas 30sekund k dalsimu checkpointu" a do zatacky delat smyky jako by jsi jel na ledu, tak ber urcite Ridge Racer nebo Outrun - je to sice arkadova legenda, ale nvm jak vy, ja na tyhle MEGAarkady, kde se jen smykuje a jezdi na checkpointy, fakt nemusim... a to mam stare legendy rad..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu