dumbass Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 hele lidi ja jsem si dal do psp IR shell ale ani u zadne verze mi nefunguje ovladc na televizi...nevite co mam delat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Na psp novinky i v manulau od irshellu mas napsanou stranku na ktery sezenes ty pronto codes na tvoji bednu...pokud mas ale nejakou hodne novou tak ale pochybuju ze sezenes na to ty kody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 sice hloupa otazka, ale co kdyby... ... a nesnazis se to rozjet na Slimku? Slim nema irda.. .. pokud se to snazis rozjet na fatku, tak me to jede jen pod irshellem pro kernel 1.50, ale jede mi to jen na 1/8 zarizeni na ktere jsem to zkousel... ze to funguje, poznas tak, ze kdyz vyberes nejaky pronto kod, a zacnes "ovladat", tak by ti irda melo slabe cervene blikat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 sice hloupa otazka, ale co kdyby...... a nesnazis se to rozjet na Slimku? Slim nema irda.. .. pokud se to snazis rozjet na fatku, tak me to jede jen pod irshellem pro kernel 1.50, ale jede mi to jen na 1/8 zarizeni na ktere jsem to zkousel... ze to funguje, poznas tak, ze kdyz vyberes nejaky pronto kod, a zacnes "ovladat", tak by ti irda melo slabe cervene blikat... meto funguje i pod kernelem 3.90 a fungovalo mi to na 80% tv,ale musis vybrat ten spravny,aby to fungovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 http://www.console-forum.net/showthread.php?t=20665&highlight=irshell Mas tam navod na iR remote .... Jen opravdu doufam ze nemas slimko jak psal Anonymous_ :] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dumbass Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 mam fatko (ted sem neco napisu ale tho si nevsimejte je to jen abych prekrocil limit 10 znaku ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dumbass Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 ok dik ovladani na tv jsem rozchodil ale bylo to pro me spis zklamani neni neco plnohodnejsiho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dumbass
hele lidi ja jsem si dal do psp IR shell ale ani u zadne verze mi nefunguje ovladc na televizi...nevite co mam delat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts