hipox Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Čus lidi, takže mam problém: dneska si ségra přinesla mp4ku od philips, jdou přehrávat videa, mp3ky, foto, rádio...všechno, jenže já smazal nějakou složku ve video a když jsem vložil video do složky Video, přístroj ho nenašel. Proto jsem smazal vše, co v mp4ce bylo (celej obsah, složky, písničky...všechno) a zapnu jí, všechno v pohodě, jenže se tam objeví jenom složky system a photo, vytvořím další ale Videu to nepomůže, žádná složka v ní nenaskočí. Po pár připojení k pc se najednou na obrazovce začalo objevovat, že paměť je poškozena, že mam zmáčknout šipku dopředu a pak je reparing, pak se napíše že je paměť asi v pohodě a mp4ka se vypne...když jí zapnu, zase se to opakuje. Když jí teď připojim k pc, napíše mi to, že to nebylo formátováno a jestli to teda chci naformátovat, když zmáčnu že jo, naskočí, že nemam dostatečný oprávnění...nemam jak se do ní dostat. Pls poraďte, jak mam zase tu mp4ku rozběhat! Thanks za pomoc, možná i points!:blink::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 restore default setings? nebo zkus formatnout mp4 primo z ni ale nwm jestlii to umi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 MP4 se formátovat sama neumí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Pokus se tu složku obnovit (třeba přes program Recuva). Zřejmě by to mělo najít. A jak bylo psáno výše. Mp4 přehrávač se asi sám nezformátuje. Tohle mi také jedna mp4ka dělala, když nebylo video ve správném rozlišení (formátu atd.). Takže se ujisti, že máš video ve správném formátu. Ale systémové soubory bývají většinou skryty a nejsou umístěny ve složce Video ;) btw. zkus napsat model ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 On je problém v tom, že se nedostanu z pc do toho přístroje, ani nic nemůžu dělat s tou mp4kou samotnou...a ten program, ten to obnoví i když nevim, jaký soubory tam byly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Pouzij soft pro formatovani primo od vyrobce, vetsinou je to v nastrojich pro upravu firmware. Program mas bud na cd nebo ho stahni ze stranek vyrobce jestli mas 4gb doporucuji ti fat16 fat32 neni vzdy podporovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.