parak Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 nevite jak otevrit nove postavy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 zkus hru dohrát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 stáhnout,jinak to nejde,dá se stáhnout 5 postav,z toho 1 zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 předpokládám - že ta jedna zdarma neni vlastní výběr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 předpokládám - že ta jedna zdarma neni vlastní výběr :Dne neni,je to shikamaru,zbylí 4 placený jsou temari,jiraiya,hokage a choji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Hmm takže nic moc no....Gaara je best a stačí - ale Hokage to by mohla být prdel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 kdyžtak mrkněte na ofic stránky hry a máte tam i ukázaný všechny komba u každý postavy ve videu ale gaara je best bych ani netvrdil,každej ti muže nakopat prdel když to s nim umíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 NJ pravda :D ale pro mě vítězí gaara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 A nemáte link na torent??? Luk ty asi preferuješ Kakashiho ??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 NJ pravda :D ale pro mě vítězí gaara pro mě je nejlepší Rock Lee...s ostatníma to moc nedávám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Únor 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 hele a jak to muzu koupit ty postavy a za kolik ? jak ziskam zadarmo shikamara ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 Luk ty asi preferuješ Kakashiho ??? :D v týhle hře ani ne,moc to tady za něj neumim :D pro mě je nejlepší Rock Lee...s ostatníma to moc nedávám xD no tak se konečně připoj na xlive at mužem dát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 v týhle hře ani ne,moc to tady za něj neumim :Dno tak se konečně připoj na xlive at mužem dát :D no to asi nepujde xDnež budu na xlive tak toho naruta mít už nebudu :D ale možná že eště zítra to stihnem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Já t hrál jen chvilku a u ru prostě necchápu je to jak tekken ale neumim kopat, dávat oěesti a jiný věci.LEny o mi musíš po icw vysvětit:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 nj vysvětlim :roll: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 škoda že nejsem online bych:( vám ukázal jak se hraje na xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThoMsonman Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Chci si koupit tuto hru na Xbox 360 tak se chci zeptat jak je to s hratelnosti pribehem a moznostma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 hratelnost pro naruto fandy super,příběh ale krátkej,končí to po poražení gaary,možnosti no máš tam celou vesnici plus ještě nějaký lesy,vodopády apod.,pár vedlejších misí a úkolů jako závody apod.,grafika pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThoMsonman Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 No podle serialu je to nakej 80 dil takze to je asi fakt kratky coz je skoda :) cekal sem i neco z Naruto Shippuudenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 tak mě tak napadlo jestli tu někdo nemá tuhle skvělou hru a jestli byste popřípadě nechtěli zahrát po netu ;) sice to asi už moc neumim ale to snad nevadí,aspon bude sranda :dozey: info o hře:http://xbox360.ign.com/objects/821/821699.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Prosim te chtěl bych tu hru nemas nani odkazy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Prosim te chtěl bych tu hru nemas nani odkazy?? žádný jsem nenašel,vytvoř si kdyžtak topic v request sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 už ji downloaduju z RS.com ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 to tuhle hru nikdo furt nemá? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 to tuhle hru nikdo furt nemá? :dozey: já si ju stáhnu...ale povim ti že mi to moc nejde :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.