shit Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 co rikate na tuto zalezitos...15.2. to vyslo na steamu a docela me to chytlo....hlavne kdy si tam pustim tekno...to skoro nestiham zbirat cihlick y hehe...je dobry jak se to celi vlni presne podle hudby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 budu kupovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fejfic Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Uz jsem koupil, je to blbost, ale dost navykova. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 siiiiilenoooooost ... hodne mne to chytlo ... za tech 10 dolacu to stalo ... nejlepsi je tam hodit nejake tekno ... nebo aphrodite ... narez ... jinak skousel jsem uz vsechno , regge je taky dobre a taky je dobry jazz ... ale nektere pisnicky nejdou s tim hrat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Úplně super návyková hra. Už ani nehraju nic jinýho kvůli tomuhle :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts