H4nys Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Ja sem naprosty k*k*t :) a mam FW 2.5 a nevim jaky nejbezpecnejsi UPGRADE na 2.71 jsem naprosta lama a nic nechapu ...:D :lol: :lol: porad te nekdo PLS ;) kdyztak sem hodte naky link THANK you :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 Ja sem naprosty k*k*t :) a mam FW 2.5 a nevim jaky nejbezpecnejsi UPGRADE na 2.71 jsem naprosta lama a nic nechapu ...:D :lol: :lol: porad te nekdo PLS ;) kdyztak sem hodte naky link THANK you :oops: tak za 1. porušuješ pravidla, dnes em si je četl :lol: 2. udělej pořádnej název topicu, a za 3. stačí dát v menu update a jak se připojit na net je v topicu pro zzačátečníky :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Listopad 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 ja sem to tam hledal v tom TOPICU a za 1.to tam neni UPGRADE ale DOWNGRADE 2. to nechapu prtz sem lamicka ..no tak ... mam to 1. den PLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 v jednom mas pravdu ze si lamicka :D ale je to tady hledej fagane :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MArval Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 HHH,,,fagana:-D:-D:-D ne fakt podiwej se poradne precti si vseckonez zacnes isarit:-Da pak se ptej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 jak to bude stema penezma po icq hanisu ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 ono navody na upgrade nikdo nedela, páč si mysli, ze je to jedna z nejjednodussich veci......omyl :) je to primitivni nez se zeptas, tak to nejdriv zkus ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 mas to dokonce i v psp navodu v krabici...jak se upgraduje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H4nys
Ja sem naprosty k*k*t :) a mam FW 2.5 a nevim jaky nejbezpecnejsi UPGRADE na 2.71 jsem naprosta lama a nic nechapu ...:D :lol: :lol: porad te nekdo PLS ;) kdyztak sem hodte naky link THANK you :oops:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts