pemaja Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Ahoj nemate s tim nekdo zkusenosti dnes mi prisel HDMI-DVI kabel a kdyz ho zapojim tak mi nejde zvuk pouze obraz,co s tim? nevite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 no to bude tim, ze DVI prenasi pouze obraz:D...takze v tutorialech sinajdi navod,tam toje:) btw. díky užívateli mansda, mi teď přes tu redukci jde zvuk....DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pemaja Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 no to bude tim, ze DVI prenasi pouze obraz:D...takze v tutorialech sinajdi navod,tam toje:)btw. díky užívateli mansda, mi teď přes tu redukci jde zvuk....DÍKY No paráda, takže jdu schánět redukci, nechceš mi jí prodat?:D:D:D ba ne, jinak díky za radu i návod zase jsem o něco chytřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pemaja
Ahoj nemate s tim nekdo zkusenosti dnes mi prisel HDMI-DVI kabel a kdyz ho zapojim tak mi nejde zvuk pouze obraz,co s tim? nevite?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.