Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Zdravím vás nemá někdo hru Lemings??? Všiml sem si že to je ale nechce se mi to kupovat tak se ptám jestli to náhodou někdo někde neupnul... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 hledal sem to taky a nasel na pspiso.com ale presny link ti nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Už upuju.... CSO...168 MB .Tak za půl hodky by to tu mělo bejt...upuju na CZS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Super díky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Up.. je hotov ale nevyhodilo mi to link :(....Tak dej na czshare hledat a najdi lemmings .... 168.7 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Díg fakt zupa 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 mate nekdo link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Říkám že mi to link nevyhodilo...ale přihlaš se na Czshare a dej vyhladat soubor Lemmings a stáhni ten .... 168.7 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Nějak nemůžu hledat sakra!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 jj dikes uz taham...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Hejka hoď sem pls link 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 http://czshare.com/download_files.php?id=179757&code=X11h&typ=profi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Díííííg 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 poslal sem ti mejch 95 pts.D EDIT:neni zac...spis ja dekuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Kura a teď to nemůžu stáhnout :D:D Nějak to musím vykutit ;) Ale fakt díg :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Kurna ja jsem jouda. Stahnul jsem spatny soubor z CZS lemmings.rar a to chce po me heslo. :( Nevite ho nekdo, abych nemusel tahat znovu? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 tak to asi nikdo vedet nebude:D,tak si najdi tu stranku odkud si to stah a tam snad heslo je ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Bohuzel jsem zadal na CZS lemmings, jak tady nekdo radil, ale misto cso jsem stahl rar. :( Tak zkousim jestli se to taky nekomu nestalo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Upnuto Leming na server uloz.to na přání http://uloz.to/305635/Lemmings.cso edit: jestli sis nevšiml na Czshare už jsem to upoval... :) neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 tady mate link na czshare je to iso velikost 440mb http://czshare.com/192731/ifF1/Lemmings.ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.