Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Poraďte kde je nejlepší koupit PSP!!! Můžu ho koupit třebas v Datartu???8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nutis Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 nemas to uplne jedno? :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 No nevím právě proto se ptám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marťula Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Skoro všude stejný:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 jj, kup ho kde chceě, .. jen když kupuješ pres Eshop, tak je tu nekde topic, kde lidi pisou ohlasy a zkusenosti s ruznyma eshopama, .. tak si tam najdi, odkad to nekupovat ... jinak ja ti doporucuju www.playcentrum.cz -- s nim mam velmi dobre zkusenosti, objednam ve pondeli hooodne vecer, a v utery to uz maj odeslany, a ve stredu doma, parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeffrey.K Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Jou jou díg moc zkusím tam mrknout a pofišovat 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dcepy Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Já koupil na www.tilevne.cz. do dvou dnu doruceno az doma, byla to skoro nejlepsi cena, a vsecko je v poradku.nevim, neni to sice specializovano na PSP ale cena byla dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 V datartu bych se nebál pozdější reklamace :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Já osobně ti doporučuji datart(tesco letnany) i ja jsem tam dostal(rodice na vanoce kupovali)psp a šlape 2roky záruka no prostě good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeffrey.K Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Já mám v plánu jet do Datartu v OVĚ... Tak doufám že mě nepojebou :cheesygrin: A nevíte náhodou někdo jestli se tam prodává i ta verze s 1GB kartou a kolik když tak stojí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Já koupil PSP v intersparu:!: a nekecam ze value pack s 2GB kartou za sestku pred rokem...já si myslim že pokud ti jde o cenu tak urco eshop a esli ti jde o to aby sis to osobne koupil no tak dejme tomu ten datart-docela debilita by byla kupovat to nejakym obchode co se zabejva PSP pac vedi jakou ma PSP a cenu tim padem muze nejt drahy,logika:lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeffrey.K Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 No jako doufám že v tom Datartu tam budou mít ten stou 1GB kartou jinak budu muset čekat na prachy abych jí mohl pak koupit ale to už budu kupovat asik 4GB... Jakože e-shopu moc nevěřím radši si tam zajedu a vyzvednu osobně... Jakože o specializovaném obchodě sem ani nepřemýšlel :cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ViCktor Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Podle mé je nejlepší to kupovat někde v Hypernově nebo v Tescu. Nerozuméj tomu a tak je tam si myslim nejlepśí reklamace. Já donesl přístroj. 30dní dělali jako že to opravujou a vratily mi peníze :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jeffrey.K
Poraďte kde je nejlepší koupit PSP!!! Můžu ho koupit třebas v Datartu???8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts