Eminator Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 nejakí plugin alebo HB aby mi išli PDF neexsistuje ??? Ak ano tak pls ulpad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 bookr to bere esli se nepletu :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 no mne to nejde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 nejdou ti pdf v bookru nebo bookr ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 no jde mi oboje jenže mi to nejak čudne obrazuje magazín a je tam jeden obrázok na strane a to je šecko a ten obrázok je 1cm krát 1cm a nekteré strany mi ani nenačte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Sezen si nejaky konvertor, co ti pdf prekonvertuje na obrazek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eminator
nejakí plugin alebo HB aby mi išli PDF neexsistuje ???
Ak ano tak pls ulpad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts