mutant Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 poradite mi jak propojim psp s autoradiem? abych mohl vyuzit mp3 prehravac. nejspis kabel s jackem a na konci cinche. ale co musi mit radio za cinch vystupy? nez psp koupim,potreboval bych vedet jestli to bude fungovat,diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 No jestli jsem to pochopil spravne, tak ty chces poslouchat hudbu ve svem aute z PSP ze? Staci když tvoje autoradio bude mit vstup (AUX) Vetšinou to je 3.5 Jack. Takže ti stači obyčejny JACK (samec) - JACK (samec) kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mutant Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 presne tak. jenze aux vystup nemam,mam pouze cinch vystupy na zesik. je i tady nejaky reseni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 ne ty potrebujes vstup v radiu ne vystup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAX1468621515 Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 V tomhle by ti pomohl FM Transmitter který zapíchneš do PSP do zdířky na sluchátka a na transmiteru nastavíš frekvenci a tu samou frekvenci naladíš na autoradiu. V tu ránu jak budeš mi stejnou frekvenci jak na transmiteru a stejnou na autorádiu tak ti zvuk s PSP půjde z autorepráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mutant Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 V tomhle by ti pomohl FM Transmitter který zapíchneš do PSP do zdířky na sluchátka a na transmiteru nastavíš frekvenci a tu samou frekvenci naladíš na autoradiu. V tu ránu jak budeš mi stejnou frekvenci jak na transmiteru a stejnou na autorádiu tak ti zvuk s PSP půjde z autorepráku. to mas pravdu,ale pak by bylo vzazit flashku do tansmiteru. myslel sem prave jestli bych se obesel bez nej,ze bych napichl psp s radiem rovnou. to me docela nas..lo,uz sem se tesil jak budu vyhravat rovnou z :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAX1468621515 Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Jsem trošku mimo ale co by bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mutant Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Jsem trošku mimo ale co by bylo? promin,nejak se mi to vytratilo.... chtel sem rict,ze by bylo snazsi hrat rovnou z flash. neda mi to a zitra jste vykuchnu radio a mrknu jestli to ma nejaky pouzitelny vstup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 A máš rádio na kazety nebo CD? Kdyby na kazety, tak si kup tu nekonečnou kazetu, ze které vede normálně kabel s jackem. Zapojíš to do PSP, kazetu vrazíš do rádia a jede to perfektně. Mám to je to v pohodě. Na autorádiích se cinche snad ani nedělají. Ta kazeta stojí pár korun a dá se jednoduše sehnat Značka třeba HAMA je dobrá nebo Apple má taky jednu kazetu.... Ale HAMA je fakt dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mutant Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 jasne ze delaji,vzdyt pres cinch kabel je napichnuty cd changer a zesilovac. radio mam na cd,sice dobry,ale uz neni z nejnovejsich a nema aux nebo usb vstupy. ma jen cinch diry,kde mam zesik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 a tak nemas jeste jeden vstup na zesilovaci? ze bys to pichl primo do zesaku a nemuselo by to jit pres autoradio. Jestli ne, tak uz Ti zbyva pouze ten FM transmiter...asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mutant Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 zesik mam pouze na subw.,takze to by neslo. ale na radiu mam jeste jedny volny cinch diry a tak jestli by to pres ne treba neslo...? sakra sehnat kabel jack+cinch a zkusit to,to by bylo neco. jenze nevim jestli vubec takovy kabel je a jestli by to slo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 kabel cinch-jack seženeš za pár korun (Myslím,že tak 50-100,-), takže si ho kup a uvidíš. Moc Tě to nebude stát a buďto to půjde nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Tak zalezi na tom, esli sou ty cinche na input(AUX) nebo output(Front, Rear)... pokud to je AUX tak to napojis... jinak se da sehnat aji FM transmitter... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Taky by bydlo, kdyby si sem napsal značku a typ toho autorádia ;-). Pak vše půjde řešit už celkem řešit ..., takhle tu můžou akorát říkat tak, tak, tak nebo tak ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mutant Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Kdyz se kabel dela,tak ho urcite koupit zkusim,za to nic nedam.. da8ball:sou output,takze mam smulu,co? radio je to pioneer dh3600,aspon teda jestli si to dobre pamatuju,ale myslim si,ze neni podstatny co je to za typ,dulezity je jaky ma vstupy a vystupy-si teda myslim. alwe ez pujdu ven,tak se podivat a kdyztak tady ten typ poupravim. zatim diky moc za vase rady a nazory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mutant Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 kabel sem koupil a zapojil,ale nefunguje to. sice to hraje,ale zaroven s radiem nebo cd,tim ze to nema moznost pripojeni externiho zdroje. posledni pokus bude prehravat v radiu prazdny cd a pak by nemelo prehravani z psp nic rusit. a kdyz jo,tak pak uz opravdu jen ten transmiter... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mutant
poradite mi jak propojim psp s autoradiem? abych mohl vyuzit mp3 prehravac. nejspis kabel s jackem a na konci cinche. ale co musi mit radio za cinch vystupy? nez psp koupim,potreboval bych vedet jestli to bude fungovat,diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts