B.R.!.@.N Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Zdar lidi, mam malej problém....mam PSP s CF 3.90 M33 a dal sem si do nej XMB...no a po restartu mi nenaběhlo...naskoči obrazovka sony computer entertaiment a po vteřine se to sekna a pak konec..nevite co s tim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 mas spatny xmb menu...hod tam jiny, ktery je kompatibilni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 B.R.!.@.N Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 mas spatny xmb menu...hod tam jiny, ktery je kompatibilni aha...a muzes mi nejaky doporucit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 nabootuj do recovery menu a hod si tam nejaky jiny XMB - pro tvuj FW ! - z evolvexmb.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
B.R.!.@.N
Zdar lidi, mam malej problém....mam PSP s CF 3.90 M33 a dal sem si do nej XMB...no a po restartu mi nenaběhlo...naskoči obrazovka sony computer entertaiment a po vteřine se to sekna a pak konec..nevite co s tim??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts