fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Nenasel by se nejakej browser co zobrazuje spravne stranky a pripadne nahodou nejakej s podporou cj znaku??? Zkousel sem links2 ale ten mi nejak nejede (pripoji se to ale uz to nenacita stranky)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 zadnej jinej nez link2 a zakladni neni, z toho diakritika jede jen na links2, takze jedina moznost je pro tebe zprovoznit ten links2 :) .. se divim ze jeste nikdo neprisel na zpusob jak upravit kodovani, to prece musi bejt easy - co hojas86&kgsws&DAX :D ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Zprovoznil ste negdo ten links2 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Uplne krasne sem ho zprovoznil a faka normalak na 2.xx a 3.xx kernelech(sem ho poustel i na 2.71 s HEN nebo jaxe to jmenovalo) takze by normalak mel jit ale jinak je to docela dementni-takova hodne debilni mozila ktera umi leda shit a nebo nekoho nastvat...ale sakra-moh by nekdo vzit source kody a udelat webbroswer pro PSP pac zatim je to bida a des Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 muzes to sem nebo nekam jinam upnout??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Sem takovej hacker ze sem se naboural do sereru psp novinky a upnul to tam,neva?:lol::lol: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006050004 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 chci se pripojit na stranku a vyhodi mi to hlasku "Host is unreachable"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 chci se pripojit na stranku a vyhodi mi to hlasku "Host is unreachable"... Vzdyt to rikam-dela hrozny problemy-me treba pomohlo dat kill all conections a flush all cahches(no to moc nepomohlo) a pak sem dal tu stranku znova...na to ze to je linuxackej program tak je to smejd,fakt hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fixlik
Nenasel by se nejakej browser co zobrazuje spravne stranky a pripadne nahodou nejakej s podporou cj znaku??? Zkousel sem links2 ale ten mi nejak nejede (pripoji se to ale uz to nenacita stranky)...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts