fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2008 Nenasel by se nejakej browser co zobrazuje spravne stranky a pripadne nahodou nejakej s podporou cj znaku??? Zkousel sem links2 ale ten mi nejak nejede (pripoji se to ale uz to nenacita stranky)...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2008 zadnej jinej nez link2 a zakladni neni, z toho diakritika jede jen na links2, takze jedina moznost je pro tebe zprovoznit ten links2 :) .. se divim ze jeste nikdo neprisel na zpusob jak upravit kodovani, to prece musi bejt easy - co hojas86&kgsws&DAX :D ?
0 fixlik Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2008 Zprovoznil ste negdo ten links2 ???
0 SowaGAY Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2008 Uplne krasne sem ho zprovoznil a faka normalak na 2.xx a 3.xx kernelech(sem ho poustel i na 2.71 s HEN nebo jaxe to jmenovalo) takze by normalak mel jit ale jinak je to docela dementni-takova hodne debilni mozila ktera umi leda shit a nebo nekoho nastvat...ale sakra-moh by nekdo vzit source kody a udelat webbroswer pro PSP pac zatim je to bida a des
0 fixlik Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2008 muzes to sem nebo nekam jinam upnout???
0 SowaGAY Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2008 Sem takovej hacker ze sem se naboural do sereru psp novinky a upnul to tam,neva?:lol::lol: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006050004
0 fixlik Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2008 chci se pripojit na stranku a vyhodi mi to hlasku "Host is unreachable"...
0 SowaGAY Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2008 chci se pripojit na stranku a vyhodi mi to hlasku "Host is unreachable"... Vzdyt to rikam-dela hrozny problemy-me treba pomohlo dat kill all conections a flush all cahches(no to moc nepomohlo) a pak sem dal tu stranku znova...na to ze to je linuxackej program tak je to smejd,fakt hnus
Otázka
fixlik
Nenasel by se nejakej browser co zobrazuje spravne stranky a pripadne nahodou nejakej s podporou cj znaku??? Zkousel sem links2 ale ten mi nejak nejede (pripoji se to ale uz to nenacita stranky)...
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts