Xanderr Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Zdravim, nevite nekdo jak vytvorit pod ucet k master uctu? Nemuzu na to prijit, mam master account v CZ a chtel bych k tomu poducet treba v US nebo UK. Hledal jsem to v PS3 strasne dlouho, ale nenasel jsem to. Diky za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maslo1468621435 Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Zdravim, nevite nekdo jak vytvorit pod ucet k master uctu? Nemuzu na to prijit, mam master account v CZ a chtel bych k tomu poducet treba v US nebo UK. Hledal jsem to v PS3 strasne dlouho, ale nenasel jsem to. Diky za kazdou radu Nie sub accont,najprv si vytvor dalsieho uzivatela a potom sa prihlas znova ako predtym na americkej adrese alebo anglickej,aku si skratka zozenies.Alebo na obidvoch:) je to jasne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xanderr
Zdravim, nevite nekdo jak vytvorit pod ucet k master uctu? Nemuzu na to prijit, mam master account v CZ a chtel bych k tomu poducet treba v US nebo UK. Hledal jsem to v PS3 strasne dlouho, ale nenasel jsem to. Diky za kazdou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.