Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaká hra je nej?

singler

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Určitě GTA. O Most Wanted jsem toho moc dobrýho neslyšel. Jinak Ridge Racer 2 je téměř kopie Ridge Racera.

EDIT: Proč tu píšeš co máš koupit NFS:MW a Ridge Racer 2, když je máš napsané v podpise v my games?

hej musím si něco ujasnit máš PSP nebo nemáš protože prostě si psal do topicu jezisek že ho snad dostaneš a ted máš v podpisu že ho máš tak jak to je:D:D:D sry za OT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Určitě GTA. O Most Wanted jsem toho moc dobrýho neslyšel. Jinak Ridge Racer 2 je téměř kopie Ridge Racera.

EDIT: Proč tu píšeš co máš koupit NFS:MW a Ridge Racer 2, když je máš napsané v podpise v my games?

hej musím si něco ujasnit máš PSP nebo nemáš protože prostě si psal do topicu jezisek že ho snad dostaneš a ted máš v podpisu že ho máš tak jak to je:D:D:D sry za OT
No dneska mi jej taťka koupil a uložil jej do skříně, kde počká do vánoc. :cry: A říkal mi, že má FW 2.71 takže to je vklidu. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu