singler Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Jakou hru si mám koupit? 1) NFS:MW 2) GTA:LCS 3) Mercury Mightown 4) Ridge Racer 2 Dík za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Satharoth Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 GTA...alebo ak nemas RR1, tak kup RR2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 rozhodne gta,nebo zkus nhl07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 GTA, nebo si pořiď PS1 nebo dvojku a kup si nejlepší hru pro PS, Final fantasy 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Určitě GTA. O Most Wanted jsem toho moc dobrýho neslyšel. Jinak Ridge Racer 2 je téměř kopie Ridge Racera. EDIT: Proč tu píšeš co máš koupit NFS:MW a Ridge Racer 2, když je máš napsané v podpise v my games? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Určitě GTA. O Most Wanted jsem toho moc dobrýho neslyšel. Jinak Ridge Racer 2 je téměř kopie Ridge Racera.EDIT: Proč tu píšeš co máš koupit NFS:MW a Ridge Racer 2, když je máš napsané v podpise v my games? hej musím si něco ujasnit máš PSP nebo nemáš protože prostě si psal do topicu jezisek že ho snad dostaneš a ted máš v podpisu že ho máš tak jak to je:D:D:D sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Určitě GTA. O Most Wanted jsem toho moc dobrýho neslyšel. Jinak Ridge Racer 2 je téměř kopie Ridge Racera.EDIT: Proč tu píšeš co máš koupit NFS:MW a Ridge Racer 2, když je máš napsané v podpise v my games? hej musím si něco ujasnit máš PSP nebo nemáš protože prostě si psal do topicu jezisek že ho snad dostaneš a ted máš v podpisu že ho máš tak jak to je:D:D:D sry za OT No dneska mi jej taťka koupil a uložil jej do skříně, kde počká do vánoc. :cry: A říkal mi, že má FW 2.71 takže to je vklidu. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 z tych 4 by som si nekupil ani jednu ked uz tak GTA VCS sonnyz: asi IC1003 a btw je to mercury meltdown nie mightown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Mam demo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 LOCOROCO je best hraju to furt a doporucuju to kazdemu kdo ma rad hry ktere jsou originalni a neopakujou stejne skripty v jinych levelech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 sonnyz: asi IC1003 Nestraš. Nedíval jsem se jestli to tak je, ale brzy se radši kouknu. Kdybych měl IC1003 tak mě zachrání aspoň ten FW 2.71. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 GTA:lcs 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 hmmm kolik má plná verze Loco Roco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 (velikost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 (velikost)říká ti něco talčítko EDIT?? :roll:nebo naháníš hodnost?? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jaky hry jeste mate ? dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wimpy002 Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Absolutne nej je pro me Gun Showdown, jelikoz mi pride ze ma nej grafiku ze vsech her, pribeh a prostredi je taky supr. Pak Gta Vcs, Lcs, Lego Star wars a Medal of Honor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
singler
Jakou hru si mám koupit?
1) NFS:MW
2) GTA:LCS
3) Mercury Mightown
4) Ridge Racer 2
Dík za tipy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts