shadowtails Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2008 Mel bych takovy maly dotaz.Da se v nfsps vylepsit vuz jako napriklad v carbonu?(kridla,rafky atd)
martiN1468621206 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2008 Mel bych takovy maly dotaz.Da se v nfsps vylepsit vuz jako napriklad v carbonu?(kridla,rafky atd) nee už se to tady řešil v jednom topicu musíš číst máš tam už předem vytvořená auta která většinou vyhráváš ;)
Still Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2008 No a přesně to je pěkně na hovno.Netuníš,nežiješ...
Maximus-CZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2008 hah, tak to je teda pekne napytel :-D ale jak tak nad tim premejslim, ono to EA poslednich par dilu (na PSP vsechny) dost koni... a to i na PC... kdyby se drzeli toho, co lidi na NFS bavilo, a nedelali z toho naky hry jako sou ostatni ... dost si tim prihorsujou ... NFS me pekne zklamalo, a to takovejch 3-4 dily dozadu.. Netuníš,nežiješ... tak to je good hlaska;):) ale pravdiva
St0rM5 Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2008 hah, tak to je teda pekne napytel :-D ale jak tak nad tim premejslim, ono to EA poslednich par dilu (na PSP vsechny) dost koni... a to i na PC... kdyby se drzeli toho, co lidi na NFS bavilo, a nedelali z toho naky hry jako sou ostatni ... dost si tim prihorsujou ... NFS me pekne zklamalo, a to takovejch 3-4 dily dozadu..Přesně tak, mě nejvíc bavily asi Underground 2
Still Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2008 Ale náhodou mě to docela chytlo,stejně jako nfs mw,tam ale aspoň šlo tunit.ale jinak byly horší.A multi mě u nich taky docela baví.:psp:
shadowtails Odesláno Únor 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 26, 2008 Ale náhodou mě to docela chytlo,stejně jako nfs mw,tam ale aspoň šlo tunit.ale jinak byly horší.A multi mě u nich taky docela baví.:psp: Tak oni nejsou spatny ale ten tuning tam doooooost chyby.
Recommended Posts