shadowtails Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Mel bych takovy maly dotaz.Da se v nfsps vylepsit vuz jako napriklad v carbonu?(kridla,rafky atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Mel bych takovy maly dotaz.Da se v nfsps vylepsit vuz jako napriklad v carbonu?(kridla,rafky atd) nee už se to tady řešil v jednom topicu musíš číst máš tam už předem vytvořená auta která většinou vyhráváš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 No a přesně to je pěkně na hovno.Netuníš,nežiješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 hah, tak to je teda pekne napytel :-D ale jak tak nad tim premejslim, ono to EA poslednich par dilu (na PSP vsechny) dost koni... a to i na PC... kdyby se drzeli toho, co lidi na NFS bavilo, a nedelali z toho naky hry jako sou ostatni ... dost si tim prihorsujou ... NFS me pekne zklamalo, a to takovejch 3-4 dily dozadu.. Netuníš,nežiješ... tak to je good hlaska;):) ale pravdiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St0rM5 Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 hah, tak to je teda pekne napytel :-D ale jak tak nad tim premejslim, ono to EA poslednich par dilu (na PSP vsechny) dost koni... a to i na PC... kdyby se drzeli toho, co lidi na NFS bavilo, a nedelali z toho naky hry jako sou ostatni ... dost si tim prihorsujou ... NFS me pekne zklamalo, a to takovejch 3-4 dily dozadu..Přesně tak, mě nejvíc bavily asi Underground 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Ale náhodou mě to docela chytlo,stejně jako nfs mw,tam ale aspoň šlo tunit.ale jinak byly horší.A multi mě u nich taky docela baví.:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Únor 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Ale náhodou mě to docela chytlo,stejně jako nfs mw,tam ale aspoň šlo tunit.ale jinak byly horší.A multi mě u nich taky docela baví.:psp: Tak oni nejsou spatny ale ten tuning tam doooooost chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts