Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pomoc.problem s wifi usb

san andreas

Otázka

Recommended Posts

• 0
Za 830kc dobra cena...Pokud ty mas stejnej Jajare??Pokud bych do toho sel taky abych mel co nejvic lidi na pomoc :lol: .Uz jsem mel DWL 122 ale neslo me to proste spustit tak jsem to musel prodat :-? .

No nevím jakej myslíš, ale asi jo :D je to ASUS WL-167g

san andreas: tam jak je ta zeměkoule, tak musíš z toho spodního okýnka přetáhnout myší tvoje už existující připojení k netu. A to ti v PSP píše co přesně? mě to nejdřív psalo něco jako ....established.... a ať si zkontroluju security settings. Ale to bylo, když jsem instaloval ten soft z netu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Já bych hrozně rád pomohl, ale bohužel už nevím jak :( . Možná.... od koho máš net na PC? Já se v síťových věcech zrovna moc nevyznám, ale zkus v PSP nastavit všechno ručně, jak to máš v PC (IP adresa, DNS - mělo by to být v ovládacích panelech -> možnosti internetu -> připojení).

Odkaz ke komentáři

• 0

Zkus tohle, ale nevím, jestli to bude fungovat, je to jen takovej výkřik do tmy: v PC jdi do ovládacích panelů -> síťová připojení -> vyber to základní připojení (to přes které se normálně připojuješ na net), klikni pravým myšítkem a zvol vlastnosti. Dál postupuj podle obrázku.

Pokud tam budeš mít nějaké údaje, vyplň to samé i v PSP (Network Settings -> Infrastucture -> new connection, nebo už existující -> až se dostaneš na Adress Settings tak zvol Custom -> Manual -> a tam vyplň to, co máš v PC)

Fakt ale nevim, jestli to bude fungovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu