san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 http://www.alza.cz/asus-wl-167g-wifi-usb2-0-adapter-802-11b-g-11-54mbps-d50053.htm tak mam tohle a nejde mi to nejak spustit psp nenajde zadny signal.mam jeste neco dokoupit nebo jak to mam rozbehat?diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 mas k tomu nainstalovany spravny software? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 jo cd co k tomu bylo je nainstalovany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer23 Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 a máš to všechno nastavený jak v PSP tak i v PC??? podívej se jestli jsi něco nevynechal nejsem na tohle expert ale radši se všude podívej a ještě něco mekni se jestli máš zaplí WIFI :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 no wifi se prave nechce zapnout vsechno ip adresa a vsechno je v poradku ale nejak to nejde zapnout.proste se mi nechce zapnout to wifi s psp umim jit na net a tak uz sem byl problem je ve wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Musíš si z toho uděla t Access point (přístupovej bod) a nasdílet připojení k netu. Dělá se to v tom programu, co si nainstaloval. Mmt, pošlu Ti kdyžtak screen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 tak jo prosimte posli screen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 no tak fakt nevim uz to zkousim nejakou dobu a nejde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Tady je. EDIT: jo budeš muset ale chvíli počkat, to nastavení chvilku trvá, asi 3-5 minut - bude to vypadat, jako když se Ti kousne PC, ale nech to být, ono se to potom dá do pucu samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 diky jdu to zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MArval Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 NO ja mam ten usb fiwi kluc....a nak musim taky nasdilet ip...a nak to neumim..:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Za 830kc dobra cena...Pokud ty mas stejnej Jajare??Pokud bych do toho sel taky abych mel co nejvic lidi na pomoc :lol: .Uz jsem mel DWL 122 ale neslo me to proste spustit tak jsem to musel prodat :-? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 hele tak mi nejde spustit jak tam je to internet a ta zemekoule tak tam ni nepise a nic tam nejde napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 skoro uz to funguje mam v pp muj internet pripojuje se to a pak to napise chyba v DNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 ach jo porad to dns Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Za 830kc dobra cena...Pokud ty mas stejnej Jajare??Pokud bych do toho sel taky abych mel co nejvic lidi na pomoc :lol: .Uz jsem mel DWL 122 ale neslo me to proste spustit tak jsem to musel prodat :-? . No nevím jakej myslíš, ale asi jo :D je to ASUS WL-167g san andreas: tam jak je ta zeměkoule, tak musíš z toho spodního okýnka přetáhnout myší tvoje už existující připojení k netu. A to ti v PSP píše co přesně? mě to nejdřív psalo něco jako ....established.... a ať si zkontroluju security settings. Ale to bylo, když jsem instaloval ten soft z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 uz to v psp najde moji sit pripojuji se a najednou mi to napise chyba DNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 poradte pls porad to pise error DNS ale vsechno uz mam zapojeny.v psp najdu sit pruipojuje se to a pak zase ta error DNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 rada : udelej update na 2.82 =) je mozny ze to jede jenom na vyssich fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 19, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 ja nechci 2.82 a uptade to urcite nevyresi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 JAJARE prosim co mam delat porad to pise DNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Já bych hrozně rád pomohl, ale bohužel už nevím jak :( . Možná.... od koho máš net na PC? Já se v síťových věcech zrovna moc nevyznám, ale zkus v PSP nastavit všechno ručně, jak to máš v PC (IP adresa, DNS - mělo by to být v ovládacích panelech -> možnosti internetu -> připojení). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 mam o2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 jako nevím no nejsem na to expert ale podle mě to bude nějaká maličkost....věř mi tyhle situace znám....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 ja vim ze je to malickost ale nevim jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Zkus tohle, ale nevím, jestli to bude fungovat, je to jen takovej výkřik do tmy: v PC jdi do ovládacích panelů -> síťová připojení -> vyber to základní připojení (to přes které se normálně připojuješ na net), klikni pravým myšítkem a zvol vlastnosti. Dál postupuj podle obrázku. Pokud tam budeš mít nějaké údaje, vyplň to samé i v PSP (Network Settings -> Infrastucture -> new connection, nebo už existující -> až se dostaneš na Adress Settings tak zvol Custom -> Manual -> a tam vyplň to, co máš v PC) Fakt ale nevim, jestli to bude fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
san andreas
http://www.alza.cz/asus-wl-167g-wifi-usb2-0-adapter-802-11b-g-11-54mbps-d50053.htm
tak mam tohle a nejde mi to nejak spustit psp nenajde zadny signal.mam jeste neco dokoupit nebo jak to mam rozbehat?diky za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts