ctirous Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Hoj, nemohl by mi nekdo pomoc ptz mi najednou nejdou ISO hry nevite co s tim? zkousel sem to znova flashnout kartou to neni tu sem zkusil na druhym psp pak sem zkusil obslehnout od toho druhyho psp nastaveni to taky nepomohlo... neim co s tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctirous Odesláno Únor 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Hoj, nemohl by mi nekdo pomoc ptz mi najednou nejdou ISO hry nevite co s tim? zkousel sem to znova flashnout kartou to neni tu sem zkusil na druhym psp pak sem zkusil obslehnout od toho druhyho psp nastaveni to taky nepomohlo... neim co s tim... mam 3.90 M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Co mas za fw ? Jestli nejakej od m33 tak vlez do recovery a dej advanced a tam format flash1 and restore setings . Pokud mas jeste nejakej OE fw tak Vlez taky do advanced , pripoj usb kabl k PC a dej toogle flash1 a tam smaz config.se Edit : ok 3.90 m33 muzes jeste zkusit updatnout na 3.90 m33-2 a to s tim format flash1 and restore setings muzes udelat taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 A hlavne nezapomen nastavit UMD mode na Sony NP9660 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctirous Odesláno Únor 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Co mas za fw ? Jestli nejakej od m33 tak vlez do recovery a dej advanced a tam format flash1 and restore setings . Pokud mas jeste nejakej OE fw tak Vlez taky do advanced , pripoj usb kabl k PC a dej toogle flash1 a tam smaz config.seEdit : ok 3.90 m33 muzes jeste zkusit updatnout na 3.90 m33-2 a to s tim format flash1 and restore setings muzes udelat taky a jak se dostanu do recovery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZodiacCZ Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 úplně vypni PSP (ne jen sleep mode) drž R (pravý trigger) a zapni PSP, během toho stále to R drž a to ti samo najede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 a jak se dostanu do recovery? Jestli neznas takovy zaklady , tak ti doporucuju precist si topik pro zacatecniky v tutorialech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 a jak se dostanu do recovery? chtěl bych vydět toho synka který ti to flashoval a nevysvětlil:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctirous Odesláno Únor 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Tak jsem dal v recovery format flash1 and reset settings, napsalo to "Formatting flash1...." a nic. Tak jsem po půlhodině vytáhl baterku a najelo to jako kdyby to formatovaný bylo ( zadal jsem nick atd) zkusil jsem hry a nic. Tak jsem stáhl 3.90 M33-2 zkusil ho spustit a zase nic. Nejde spustit. Nevíte někdo co ještě můžu zkusit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Tak jsem dal v recovery format flash1 and reset settings, napsalo to "Formatting flash1...." a nic. Tak jsem po půlhodině vytáhl baterku a najelo to jako kdyby to formatovaný bylo ( zadal jsem nick atd) zkusil jsem hry a nic. Tak jsem stáhl 3.90 M33-2 zkusil ho spustit a zase nic. Nejde spustit.Nevíte někdo co ještě můžu zkusit? máš blbě nastavené recovery... zkus v xmb menu zmáčknout select jestli ti vyskočí vsh menu(takový menší menu...) a umd iso mode - dej na sony NP9660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctirous Odesláno Únor 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 máš blbě nastavené recovery... zkus v xmb menu zmáčknout select jestli ti vyskočí vsh menu(takový menší menu...) a umd iso mode - dej na sony NP9660 to uz sem davno mel dobre to nepomaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Vypise ti to nejakou hlasku nebo se ti to ani nezobrazi ? Jinak jeste me napada reinstalovat FW. Ja bych to udelal tak ze bych sel na 1.5 pres pandoru od noobz tymu , pak bych tam mrskl 3.52 m33 , pak 3.52 m33-4 , potom 3.90m33 a 3.90 m33-2 . Potom bych dal format flash 1 and reset setings . V recovery pak nastavis jen UMD mod na sony NP9660 ci co a hide corupt ikons na enabled , naformatujes kartu v psp a musi to jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctirous Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Vypise ti to nejakou hlasku nebo se ti to ani nezobrazi ? Jinak jeste me napada reinstalovat FW.Ja bych to udelal tak ze bych sel na 1.5 pres pandoru od noobz tymu , pak bych tam mrskl 3.52 m33 , pak 3.52 m33-4 , potom 3.90m33 a 3.90 m33-2 . Potom bych dal format flash 1 and reset setings . V recovery pak nastavis jen UMD mod na sony NP9660 ci co a hide corupt ikons na enabled , naformatujes kartu v psp a musi to jet zadna hlaska nic... proste dyz ci neco zapnout objevi se psp (takovi to bily:-))a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ctirous
Hoj, nemohl by mi nekdo pomoc ptz mi najednou nejdou ISO hry nevite co s tim? zkousel sem to znova flashnout kartou to neni tu sem zkusil na druhym psp pak sem zkusil obslehnout od toho druhyho psp nastaveni to taky nepomohlo... neim co s tim...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts