.::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Zdar, mám jeden dotaz, a je to docela akutní, jak mám udělat pandoras battery na slimákovi 3.90m33? THX Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 acid.noob Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 normalne jako na predeslejch fw na slimovi.. podivej se do tutorialu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 No ja osobne pouzivam plugin na vytvoreni pandorrky na slimu 3.90 M33-2... BTW mozna sem uz s tim navodem otravny ale kdyz neumite hledat :D Instalace: Tohle stahnout : http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/07141/Battery.prx_6.98KB.html Vlozit na root karty do slozky seplugins (slozku muzete vytvorit) a vytvorit vsh textovy soubor (normal v poznamkovem bloku...) nebo pokud ho mate tak jen doplnit radkem ms0:/seplugins/Battery.prx Pokud mame ve slozce seplugins tyto 2 soubory tak se dostaneme do Recovery menu > Plugins > Battery.prx dame na Enabled... Pouzivani =´=´=´=´=´=´=´=´=´=´=´=´´´´=´=´=´=´=´=´==´=´=´=´=´=´=´! L + Select = Zaloha eproom.bin baterie,dioda 1x blikne! ======================================================! R + Select = Obnova eproom.bin baterie,dioda 5x blikne! ******************************************************! L + R = Zmena baterie na Pandoru,dioda blikne 4x ! //////////////////////////////////////////////////////! L + Start = Zmena baterie na normalni,dioda blikne 2x! ------------------------------------------------------! R + Start = Zmena baterie na normalni+autorun,dioda ! blikne 3x ! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,! Start + Select = Vypnuti pluginu,po restartu znovu ! najede ! ______________________________________________________! Sry ze jsem sem nedal na tohle odkaz ale nikde jsem ho nenasel ale je urcite zrejme ze to je navod by Tekken90 ! :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Už je to dobrý díky moc, jen že mi nějak zlobí (dost) PSP :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.::DirtyKing::.
Zdar,
mám jeden dotaz, a je to docela akutní, jak mám udělat pandoras battery na slimákovi 3.90m33? THX
Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts