.::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2008 Zdar, mám jeden dotaz, a je to docela akutní, jak mám udělat pandoras battery na slimákovi 3.90m33? THX Díky moc
0 acid.noob Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2008 normalne jako na predeslejch fw na slimovi.. podivej se do tutorialu
0 PsychoCZ Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2008 No ja osobne pouzivam plugin na vytvoreni pandorrky na slimu 3.90 M33-2... BTW mozna sem uz s tim navodem otravny ale kdyz neumite hledat :D Instalace: Tohle stahnout : http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/07141/Battery.prx_6.98KB.html Vlozit na root karty do slozky seplugins (slozku muzete vytvorit) a vytvorit vsh textovy soubor (normal v poznamkovem bloku...) nebo pokud ho mate tak jen doplnit radkem ms0:/seplugins/Battery.prx Pokud mame ve slozce seplugins tyto 2 soubory tak se dostaneme do Recovery menu > Plugins > Battery.prx dame na Enabled... Pouzivani =´=´=´=´=´=´=´=´=´=´=´=´´´´=´=´=´=´=´=´==´=´=´=´=´=´=´! L + Select = Zaloha eproom.bin baterie,dioda 1x blikne! ======================================================! R + Select = Obnova eproom.bin baterie,dioda 5x blikne! ******************************************************! L + R = Zmena baterie na Pandoru,dioda blikne 4x ! //////////////////////////////////////////////////////! L + Start = Zmena baterie na normalni,dioda blikne 2x! ------------------------------------------------------! R + Start = Zmena baterie na normalni+autorun,dioda ! blikne 3x ! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,! Start + Select = Vypnuti pluginu,po restartu znovu ! najede ! ______________________________________________________! Sry ze jsem sem nedal na tohle odkaz ale nikde jsem ho nenasel ale je urcite zrejme ze to je navod by Tekken90 ! :P
0 .::DirtyKing::. Odesláno Únor 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 25, 2008 Už je to dobrý díky moc, jen že mi nějak zlobí (dost) PSP :(
Otázka
.::DirtyKing::.
Zdar,
mám jeden dotaz, a je to docela akutní, jak mám udělat pandoras battery na slimákovi 3.90m33? THX
Díky moc
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts