Shifter960 Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ahoj prosím vás neví někdo jak mám uložit www stránku do psp abych pak mohl rovnou z odkazu na internet v psp mám wi-fi klíč funguje normal (sem línej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 To už ti WiFi facha????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 To už ti WiFi facha????? to si vyrizujte po PM !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Vis od ceho je Add to Bookmarks? Nebo manual? Omlouvam se, docasne pominuti smyslů, selhání lidskeho faktoru. Předpokladym ze PM = personal mail system. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 :lol::lol::lol: sorry za mensi LOL OT :lol: to Shifter:dej nejakou stranku a az se ti nacte takdas trojuhelnak,bookmarks>add to boomarks a voila:) :lol::lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Únor 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 no jasně ale já chci dostat stránku z pc do psp aby jsem jí tam dostal přes kabel a v psp ji normál načet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 no jasně ale já chci dostat stránku z pc do psp aby jsem jí tam dostal přes kabel a v psp ji normál načet jo tak tohle nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shifter960
ahoj prosím vás neví někdo jak mám uložit www stránku do psp abych pak mohl rovnou z odkazu na internet v psp mám wi-fi klíč funguje normal (sem línej)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts