Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zase iso hry

BaFi-05

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mam dotaz když si stahnu iso nfs carbonu a mam tam a poustu položek ve složce tak tu celou složku mam zkopirovat na kartu do složky ISO nebo normal GAME ? A pujde mi to vubec když mam fw 3.90?

..do slozky ISO na karte se kopiruje jen soubor *.iso nebo *.cso...

(ty tvoje NFS musis rozbalit pomoci raru nebo sloucit v commanderu..proste dostat z toho to samotny ISO)

..na FW 3.90 ti to nepobezi...

..precti si topic pro zacatecniky (viz muj podpis)

..kontaktuj asi nejlepe nejakyho "flashera" viz mapa flasheru, kdo kde flashuje atd" a dohodni se s nekym v tvym okoli, at ti to rozchodi8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Mam jestě jeden probem pri startu psp a podržení praveho horniho tlacitka R mi nechce naskočit recovery menu :(

..a mas custom firmware?

(recovery menu je pouze u custom fw...pred par hodinama sme ti teprv radili, abys udelal flash...tak se mi nechce verit, zes to zvladnul tak rychle)

Odkaz ke komentáři

• 0
No jo.. když ten fash se mi pravě nedaří ja vul taky jsme si musel nahravat 3.90 ne custom :(

..precti si topic pro zacatecniky:!:

..nema smysl, aby ses do neceho poustel, kdyz o tom nemas ani potuchy..

..jednak si akorat PSP "podelas" a jednak se budes ptat na dalsi zbytecny dotazy (viz. recovery menu)

..uz ti to tady snad nekdo popsal...musis udelat FLASH (prepokladam ze pres pandoru..)..takze si sezen nekoho kdo ti tou udela...(viz. mapa flasheru)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu