BaFi-05 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 bry, mám problém , ted´jsem si formátoval kartu a dal jsem si tam nové hry a vůbec se mi tam nezobrazují, mohl by mi s tím někdo pomoci ??:angle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 nahráváš to do složky ISO?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Únor 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 F:\ISO a v psp to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hobys Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Mam dotaz když si stahnu iso nfs carbonu a mam tam a poustu položek ve složce tak tu celou složku mam zkopirovat na kartu do složky ISO nebo normal GAME ? A pujde mi to vubec když mam fw 3.90? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 hobys:přečti si pro začátečníky musíš psp předělat na custom firmware a musíš tam nahrát celou složku s koncovkou .iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Mam dotaz když si stahnu iso nfs carbonu a mam tam a poustu položek ve složce tak tu celou složku mam zkopirovat na kartu do složky ISO nebo normal GAME ? A pujde mi to vubec když mam fw 3.90? ..do slozky ISO na karte se kopiruje jen soubor *.iso nebo *.cso... (ty tvoje NFS musis rozbalit pomoci raru nebo sloucit v commanderu..proste dostat z toho to samotny ISO) ..na FW 3.90 ti to nepobezi... ..precti si topic pro zacatecniky (viz muj podpis) ..kontaktuj asi nejlepe nejakyho "flashera" viz mapa flasheru, kdo kde flashuje atd" a dohodni se s nekym v tvym okoli, at ti to rozchodi8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaFi-05 Odesláno Únor 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 a co já jste tady kvůli němu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 -název hry nesmí být moc dlouhý - skus update (popř. nový CF) -znova format karty v psp -do složky X:/iso ve flashi 1(nebo 0?)smazat config -format flash (v recovery) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hobys Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Dobře vše jsem si pročetl... a co když mam 3.90 custom fw ? to taky nejde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8boarder Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Dobře vše jsem si pročetl... a co když mam 3.90 custom fw ? to taky nejde ? precet si si topic pro zacatecniky??? custom firmware pro lamy napr. 3.90 m33,3.62 OE jasne ze ti to pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 precet si si topic pro zacatecniky???custom firmware pro lamy napr. 3.90 m33,3.62 OE jasne ze ti to pude 3.62 OE- hele kde ho můžu stáhnout :wohow: prosím dej mi odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 jestli ti to předtím jelo...a po formátováníuž ne...tak si špatně naformátoval... naformátuj znova: prvně format v PC(cez kabel/čtečku karet[fat32]) a pak v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 jinak nevim jestli to muze byt tim ale me se treba nezobrazila jedna psx hra kvuli tomu ze sem tam mel napsany [CD1] - hranaty zavorky a takovy divny znaky ti psp nezobrazi...proste zkus prejmenovat tu hru jen na abc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hobys Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Mam jestě jeden probem pri startu psp a podržení praveho horniho tlacitka R mi nechce naskočit recovery menu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Mam jestě jeden probem pri startu psp a podržení praveho horniho tlacitka R mi nechce naskočit recovery menu :( ..a mas custom firmware? (recovery menu je pouze u custom fw...pred par hodinama sme ti teprv radili, abys udelal flash...tak se mi nechce verit, zes to zvladnul tak rychle) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 sakra chlape máš cfw?totiž jestli jo,tak vážně newim... atry mě předstihnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hobys Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 No jo.. když ten fash se mi pravě nedaří ja vul taky jsme si musel nahravat 3.90 ne custom :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 No jo.. když ten fash se mi pravě nedaří ja vul taky jsme si musel nahravat 3.90 ne custom :( ..precti si topic pro zacatecniky:!: ..nema smysl, aby ses do neceho poustel, kdyz o tom nemas ani potuchy.. ..jednak si akorat PSP "podelas" a jednak se budes ptat na dalsi zbytecny dotazy (viz. recovery menu) ..uz ti to tady snad nekdo popsal...musis udelat FLASH (prepokladam ze pres pandoru..)..takze si sezen nekoho kdo ti tou udela...(viz. mapa flasheru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 už je to asi vyřešený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hobys Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 jj sorry za ty blby otazky... jednoho kluka uz jsem si sehnal tak mi to zitra udela . Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BaFi-05
bry, mám problém , ted´jsem si formátoval kartu a dal jsem si tam nové hry a vůbec se mi tam nezobrazují, mohl by mi s tím někdo pomoci ??:angle:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts