Razi3L Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 zdravim-mam par dotazu: 1: kdyz udelam flash, pujdou jeste hrat hry online? 2: je hodne tezky udelat flash, aby se nezrusila zaruka? 3: cetl sem neco o tom, ze jsou ruzny druhy mechanik, je ukazdy mechaniky jinej druh flashovani? dik za odpovedi :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 1)ano pokud nedostaneš ban 2)prostě nesmíš porušit tu plombu 3)ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 1. podle FW(slabý FW=ban xlive) s chipem(no ban=no zaruka xD ) 2.odpovězeno 3.odpovězeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogDollar- Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 No já se tedy také přidám..Já jsem se dozvěděl že nedostanu ban na Xbox Live ale že mi zablokují Xbox je to pravda ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 ne,nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Razi3L Odesláno Únor 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 jeste pro ujisteni-kdyz je tomu flashovani u vsech Xboxu 360 jinak-da se kazdej flashnout bez poruseni plomby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 jeste pro ujisteni-kdyz je tomu flashovani u vsech Xboxu 360 jinak-da se kazdej flashnout bez poruseni plomby?jo......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 jeste pro ujisteni-kdyz je tomu flashovani u vsech Xboxu 360 jinak-da se kazdej flashnout bez poruseni plomby? jo tam je akorát rozdíl mechaniky nic víc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Razi3L Odesláno Únor 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 sem se ptal, jesli se treba u nejaky mechaniky nemusi Xbox rozdelavat... a jak je vysoka pravdepodobnost, ze dostanu ban na online hrani?(hraje nekdo uz dyl s flahlym Xboxem?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Razi3L
zdravim-mam par dotazu:
1: kdyz udelam flash, pujdou jeste hrat hry online?
2: je hodne tezky udelat flash, aby se nezrusila zaruka?
3: cetl sem neco o tom, ze jsou ruzny druhy mechanik, je ukazdy mechaniky jinej druh flashovani?
dik za odpovedi :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts