Th3answer Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 lol lol lol... Ten, co mlátí kladivem do ps3 je fakt asi nějakej debílek! Jak to kladivo nemůže ani unýst, natož to s tim rozmlátit.. To ps3 nebylo rozmlácený, jen ho trošku polechtali. Kdybych k tomu přišel já.. Citovat
piggy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 Normálka.... PSP házim vo stůl, když mi nejde nějaká hra a taky jsem si zarval zlosti čtvereček dovnitř. Citovat
atry Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 Normálka.... PSP házim vo stůl, když mi nejde nějaká hra a taky jsem si zarval zlosti čtvereček dovnitř. ..kam dovnitr :shock: myslim, ze vim.... :D Citovat
piggy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 Ne, kecám. Ale třeba klávesnici, myš nebo obaly na cd strašně ničim zlosti. :)) Citovat
Th3answer Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2007 Ne, kecám. Ale třeba klávesnici, myš nebo obaly na cd strašně ničim zlosti. :)) :lol: , já se teda s klávesnicí a myší a psp mazlim, protože to bylo za moje kačky a těch si hodně cením, ale pokud by mi někdo dal PS3 zadarmo s podmínkou, že mu musim drouhou rozmlátit, tak bych mu ji klidně rozsekal na sračky. Citovat
panteon Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2007 HH kdybych stal v te rade tak hodne rychle utikam tomu kktovi nacpat to kladivo do prdele primo jak ho zvedal ten kozichar uz bych mu ho corval z ruk :D Citovat
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 To jsou neuvěřitelné hovada :dozey: Já jsem si nevšiml jak je starý....:lol: Citovat
Luk3z^ Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 a proč prosimte obnovujes 2 roky starej topic? huntere Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.