zozy Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 http://pspiso.com/showthread.php?t=197262 tady jsou nejake cisla a jsou to cheaty nevite co s tim aby jsem to nejak rozjel?je to pres cwcheat?kam ty cisla nakopcit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 nevim proč ale nemužu zprovoznit ty cheaty na zbraně,items mi fungovali ale zbraně ne,vždycky sem tam měl místo nothing equiped Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TwiCe Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 proc cheatovat tak vybornou hru? ... nechapu :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kulo Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 nevim proč ale nemužu zprovoznit ty cheaty na zbraně,items mi fungovali ale zbraně ne,vždycky sem tam měl místo nothing equiped tak to jsis moc neuzil jedine lakadlo jsou tam ty zbrane itemy stoji zaprd :D jinak myslim ze to bude prez cwcheat .... kazdopadne vyskouset to budes asi muset sam asi nikdo si tuhle gamesku kazit nechce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 jestli ty kody nebudou blbý no,nevim,ty první jsou zbytečný protože jsou už v samotným cwcheatu ale na ty itemy a zbraně ne a jelikož věc mi šla a zban ani jedna co jsem zkoušel tak ty zbraně možná nepujdou,ale jistej si 100% nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Lukdm:udelas teda ten navod na ten cwcheat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 říkal jsem že mi nejdou screeny,bez nich by to bylo asi o ničem ale jestli si s tim chceš zkusit pohrát stáhni si database editor na stránkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 lukdm:tak ja ti ty screeny poslu reknes ktere ja je fotnu(screenshot) a muzes navod udelat ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
http://pspiso.com/showthread.php?t=197262
tady jsou nejake cisla a jsou to cheaty nevite co s tim aby jsem to nejak rozjel?je to pres cwcheat?kam ty cisla nakopcit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts