TBeny Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Mám takový problém,když si chci vytvořit nové připojení a kliknu na "Scan" tak se mi ukáže toto: "An internal error has occurred (00000001)".Možná že je tady podobný dotaz,ale žádná odpověd.Děkuji za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 to znamená že není žádný access point v okolí (signál)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TBeny Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 to znamená že není žádný access point v okolí (signál)... A kde ten signál získám ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 no musíš být někde,kde je...třeba v centrech,nebo internetový kavárny s free-wi-fi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 divej....na internet se muzes dostat pres psp pomoci wifi a wifi signal ziskas tak ze bud 1) si koupis AP (vysilac wifi) - cca 500kc ktery pripojis na svoje infernetove pripojeni a nastavis nebo 2) si najdes nekde ve meste nebo obchodnim centru nejakou free wifinu EDIT: no tak vojta me predstihl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TBeny Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Aha takže doma nemám šanci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 mas doma sanci jen si koupis napr. tohle http://www.ab-com.cz/?cls=stoitem&stiid=9027 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TBeny Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Díky moc...už jsem si myslel že mám vadný psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 a už máš na psp Custom Firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TBeny Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 a už máš na psp Custom Firmware? Víš to já nevím,ale asi ne.Nic jsem do psp zatím nedával,já jsem docela nováček v psp:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Custom Firmware ti zařídí že můžeš hrát hry stažený z internetu,nemusíš si je kupovat za litra v obchodech...jestli chceš tak ti to tam naflashuju a vysvětlim ti vše co nebudeš chápat ohledně psp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Custom Firmware ti zařídí že můžeš hrát hry stažený z internetu,nemusíš si je kupovat za litra v obchodech...jestli chceš tak ti to tam naflashuju a vysvětlim ti vše co nebudeš chápat ohledně psp... :D Ani nevíš odkud je..;) ale jinak dobrý no.. navíc na tohle se neptal.:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 No já mu to vysvětloval...jen chci pomoct no..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 já nemusel kupovat žádnej wifi flíč ale napojuju se na sousedovo wifi jak s PSP tak s PS3...a nemusim nic řešit:lol::lol:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 hele lidi nevim kde ste to slyseli ale......chyba 00000001 neznamena ze neni signal :roll: je to chyba v FW i CFW konkretne myslim na 3.71 m33,ja ho mam a i kdyz stojim vedle vysilace wifi signalu ve free wifi kavarne tak mi to tam tohle napise,takze to neni nic se signalem :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 no,mě na všech FW a CFW znamenala chyba 00000001 že neni signál...takže newim,u visílačů mi to vždycky fungovalo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 00000001 tato chyba znamena ze neni sigal a nic jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 i sony vydal prohlaseni, ze to byla chyba v FW .. v novjejsich, jak origos tak CFW uz ti to napise ze neni signal ... v starejch ti to misto toho pise tudle chybu .. a jestli stojis vedle vysilace, a pise ti to tudle cybu, tak mas bud vadny PSP, nebo vadny vysilac... nebo je ten vysilac v Hide modu, a neoznamuje se .. musis se na nej pripojit natvrdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TBeny
Mám takový problém,když si chci vytvořit nové připojení a kliknu na "Scan" tak se mi ukáže toto: "An internal error has occurred (00000001)".Možná že je tady podobný dotaz,ale žádná odpověd.Děkuji za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts